Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Expose Myself

13/4/2012 - Hot and cold

Ik loop alweer drie dagen rond met een hevige keelpijn. Het ene moment heb ik het ijskoud en het volgende moment weer bloed heet. Ik kan niet zeggen dat ik de bijkomende koorts erg kan waarderen. Hoe dan ook, vanochtend ben ik naar de dokter geweest om te laten kijken wat er nou precies aan de hand was. Na 2 minuten in de dokterskamer geweest te zijn kon hij me al vertellen dat ik waarschijnlijk pfeifer had. Nou, dat is nou niet bepaald het soort nieuws waar ik op zat te wachten. Aangezien ik net een bijbaantje bij de Shell gevonden heb en mijn bpv-examen volgende week van start gaat kan ik niet echt een ziekte zoals pfeifer gebruiken. Daar heb ik het veel te druk voor. Bovendien zijn er geen medicijnen voor pfeifer. Mijn keel zit helemaal dicht en ik kan amper slikken. Een paracetamol helpt niet tegen keelpijn. Om zeker te weten of ik echt pfeifer zou hebben moest ik bloed laten prikken. Dat heb ik dan ook gelijk laten doen zodat ik aan het eind van de middag al de uitslag zou weten. De hele dag heb ik gepiekerd over het feit van hoe het zou zijn als ik echt pfeifer zou hebben. Zou het meevallen of zou ik misschien wel een half jaar constant moe zijn? Rond een uur of vijf werden we eindelijk gebeld door de dokter. Mijn moeder nam op want ik kan door mijn keelpijn amper praten. Het gesprek duurde werkelijk een eeuwigheid. Gelukkig was mijn zusje beneden en ze was brutaal genoeg om gewoon met mijn moeder mee te luisteren. Zodra ze genoeg wist kwam ze naar boven met een ijsje (voor mijn keel) en ze vertelde me dat ze uit het gesprek had kunnen opmaken dat ik geen pfeifer had. Nou daar was ik wel echt heel blij mee. Niet veel later kwam mijn moeder naar mijn kamer toe om te vertellen dat ik gewoon een keelontsteking had en dat ik met antibiotica snel weer beter zou zijn. Gelukkig maar want ik vraag me af of ik die temperatuur wisselingen die mijn lijf nu doorgaat en die keel waardoor ik niet eens kan eten langer dan een paar dagen zou overleven. Als het goed is ben ik er maandag al van af. Dus nog twee en een halve dag doorzetten en ik kan weer doen en laten waar ik zin in heb.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

11/4/2012 - Like a roller coaster

De laatste weken schieten mijn emoties alle kanten uit. Het begon met huilbuien en irritatie die me teveel werden. Vervolgens kwam er plaats voor opluchting en dit extreem gelukkige gevoel. Vreemd genoeg hebben die pieken me gebracht waar ik nu ben. Naar een plaats waar ik voor het eerst in mijn leven geen idee heb wat ik voel. Ik vraag me oprecht af of ik nog wel wat voel. Morgen heb ik weer een gesprek op school en ik heb echt geen idee wat ik moet zeggen. Het kan me op dit moment aan de ene kant allemaal niet zoveel schelen, en aan de andere kant weer wel. Ik wist altijd wel goed wat ik wilde maar op het moment ben ik niet meer zo zeker. Ik wil schreeuwen, huilen, lachen, dansen. En al die dingen op een extreme manier. Ik wil alles eruit gooien wat er in zit. Alles wat me al die tijd blokkeert en verward. Ik wil dat ik een deur kan openen en al het slechte eruit kan gooien. Ik wil een heleboel, maar ik weet niet wat ik ermee aan moet. Ik wil vrij zijn. Los van alles wat me vasthoud. Los van mijn teleurstellingen, zodat ik ruimte kan maken voor vertrouwen. Ik ben genoeg teleurgesteld geweest, ik moet voorzichtiger zijn want ik wil niet breken. I want to know how it feels when you don't fall.
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Wat ik wil is mezelf vrij geven. Ik heb soms zoveel gevoel, zoveel gedachten dat ik ook niet weet wat ik er mee aan moet. Misschien is het een optie om ze te delen. Tijd om mezelf bloot te geven.

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Recent Posts

Hot and cold
Like a roller coaster

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer