Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Verdien Je Geld Op Het Internet

Een inkomen verdienen op het internet, deel 2

16:00, 6/11/2010 .. 0 comments .. Link

Hallo, beste bezoeker!

Mijn naam is Dennis Loer en in mijn vorige blog heb ik verteld dat ik mij al een behoorlijke tijd aan het verdiepen ben in mogelijkheden om via het internet geld te verdienen.

Zoals ik al verteld heb kan je de meeste " mogelijkheden" meteen verwerpen!

Maar tot mijn eigen verbazing ben ik kort geleden iets tegengekomen waar ik zeer geintresseerd in ben geraakt. Ik heb vervolgens, na veel informatie verworven te hebben, de stap gewaagd en ben er aan begonnen.

Dat is ook meteen de reden waarom ik deze blog gestart ben omdat ik van tijd tot tijd verslag wil doen van mijn bevindingen. Het gaat hier om een in mijn ogen vrij unieke Video-cursus die bestaat uit 8 duidelijke video's met gesproken uitleg. Ik kreeg er ook gelijk gratis alle software bij die ik nodig had.

Maar wat mij eigenlijk over de streep trok was dat je per e-mail of skype persoonlijk contact kunt onderhouden met de maker van deze cursus. Iets waar ik al veelvuldig gebruik van heb gemaakt, want ik wilde dit natuurlijk testen.

Ik heb vaker geprobeerd antwoorden te krijgen van mensen die mij een methode beloofden om online geld te verdienen, maar altijd als ik te moeilijke vragen stelde dan haakten ze al snel af. Dan wist ik wel weer genoeg.

Dit keer ging het dus heel anders. Alvast een pluspunt!

Ik ben er vol enthousiasme mee begonnen en heb sinds mijn vorige blog inmiddels een eigen website gebouwd. Iets dat ik met de cursus geleerd heb! En voor een totale leek op dit gebied ben ik daar bijzonder trots op!

In mijn volgende blog laat ik wel weten of het me ook lukt om dat ding op het internet te kieperen!

Groetjes DennisEen inkomen verdienen op het internet, is dat mogelijk?

17:48, 3/11/2010 .. 0 comments .. Link

Hallo, mijn naam is Dennis Loer en bovenstaande vraag heb ik mezelf ( en anderen) vaak gesteld. Ik heb tijdenlang het hele internet afgestruind naar mogelijkheden om vanuit mijn eigen huis, vanachter mijn eigen computer een degelijk inkomen te verdienen.

Je wil niet weten wat voor een meuk je dan allemaal tegenkomt! De ene gouden berg die je beloofd word is nog groter dan de andere. Het net staat vol met "perfecte" snel rijk formules en ik heb mij geruime tijd met 300% op die methodes gestort om precies te begrijpen hoe ze werken.

Ik heb dingen zelf uitgeprobeerd, mensen gecontacteerd en heb me zelfs laten instrueren door een onafhankelijk marketing expert en ik kwam uiteindelijk steeds op de zelfde conclusie uit:

Als een verhaal te mooi klinkt om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo!

Ik zeg expres MEESTAL!

Tijdens mijn sceptische zoektocht ben ik toch iets tegengekomen waar ik tot op de dag van vandaag geen verkeerd ding over heb kunnen vinden, sterker nog, ik ben er hoe langer hoe meer van overtuigt dat dit mijn leven wel eens zou kunnen veranderen!

Daarom ben ik deze blog gestart om de wereld een eerlijk verslag te doen over mijn vorderingen en bevindingen.

In mijn volgende blog vertel ik hier meer over en ik hoop dat iemand er wat aan heeft. Mocht het allemaal toch op een teleurstelling uitlopen zal ik het hier ook zeker melden om anderen voor een vergissing te behoeden.

Tot mijn volgende blog!

met vriendelijk groet, DennisAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Een inkomen verdienen op het internet, deel 2
Een inkomen verdienen op het internet, is dat mogelijk?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer