Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Facebook login - Alles over FB

Home - Profile - Archives - Friends

Facebook IPO

Posted on 4/5/2014 at 01:59 - 0 Comments - Post Comment - Link

facebook

De Facebook IPO keert binnenkort echter wel openbaar Is het echt ?
Je houdt van Facebook . u vermoedt dat in het. je wilt een stuk van het. dus u wilt dringen in op de Facebook IPO . maar om te proberen en dat te doen , heb je Associate in de verpleegkunde te zijn "geaccrediteerde kapitalistische , " dat betekent dat uw internet waarde moet worden op de top van $ 1.000.000 , moet uw jaarlijkse financiële gewin meer dan $ 200k en je wilt klaar te zijn verklaren dat je gewoon deskundigheid financiën hebben particuliere bedrijven. Oef !
Dus je besluit op Facebook Associate in Nursingd bewijzen dat je gewoon vierkant meet een erkende kapitalist. Facebook dan zeg je dat je gewoon wilt om te winkelen voor hun voorraad bij de pre-IPO waarde van $ 20 per aandeel ( hypothetical. ) maar ze u vertellen dat een ieder is de pre-IPO voorraad verdwenen. Alle van de voorraad is overtekend werkkapitaal bedrijven , hedgefondsen en andere niet- publieke investeerders .
U hangen de telefoon op, krassen op je hoofd en denk : "Ik ben SOL . Echter zal dat zijn? "
Hier is maar het werkt voor Joe Public . Uw enige keuze is om te winkelen voor de voorraad bij de IPO waarde en dat is gezien het feit dat je aanslaan. Vergeet niet , de Facebook IPO kan alleen zijn aandelen van de voorraad te koop . Hun inventaris is gebaseerd op vraag en aanbod .
Dus u besluit uw makelaar en verhoog hem om u dringend Facebook voorraad bij de IPO waarde (zeg $ 50 usd hypothetisch ) alleen om te ontdekken dat de Facebook IPO werd overtekend uit en u kunt een voorraad niet krijgen op die waarde niet.
Je hangen up . alleen nu , je geïrriteerd als gevolg van jullie beginnen te merken dat de term " Initial Public verstrekken " moet zeer bekend als Initial persoonlijke Aanbod. . .
Wat is hier aan de hand ? echter is het dat je gewoon niet kan aandelen van wat er gespeculeerd Associate om in Nursing beursgang te krijgen? Waar is het grote publiek deel ?
Dit is echter de sport werkt . Investeringsbanken nemen veel bedrijven openbaar en dat ze moeten worden gedwongen om de aandelen te verkopen aan iemand . een aantal van deze bedrijven vierkante meten winnaars. Anderen vierkante maatregel blindgangers .
De gemakkelijkste manier voor de banken aan bedrijven publiek nodig is om ze te leveren aan instellingen zoals beleggingsfondsen en hedge fondsen als gevolg van ze nodig hebben veel meer geld dan Joe Public . Op zijn beurt , de beleggingsfondsen en hedge funds bedrijven "put in " voor vrijwel elk bedrijf de banken - ook de niet daarom heet beursintroducties . dit kan dus zodra de recente net zoals de Facebook IPO terug naar beneden de snoek , ze zijn verzekerd van een flinke voorraad allocatie en maak geld.
De investeringsbanken hebben geprobeerd om extra aandelen toe aan het grote publiek maar ze hebben enorme consumenten net als de beleggingsfondsen en hedge funds . het is de beleggingsfondsen en hedge funds instellingen die af en verzorgt een openbare marktplaats voor de voorraad te mercantilisme beginnen .
Joe Public 's uitsluitend keuze is om te winkelen voor Facebook voorraad zodra de IPO begint mercantilisme in de secundaire markt op de grote appel beurs of op het informatiesysteem. Maar hier zit hem de kneep . De initiële Facebook IPO waarde was $ 50 maar momenteel de voorraad geopend op $ 125. De waardering is bijna verdrievoudigd .
Nu bent u erg heb hoofdpijn . dus je ervoor kiest om een aantal maanden te wonen en te kopen zodra de waarde stabiliseert . Het probleem is dat de moeite waard is niet aanwezig om te kalmeren voor een moment.
Wat Joe Public niet begrijpen is dat er bovendien een bedrag van uw tijd verplicht door de federale monetaire toezichthouders aangeduid als Associate in de verpleegkunde IPO opsluiten bedrag . het duurt altijd 90-180 dagen . het doel van de lock-up is om te vormen bepaalde grote aandeelhouders zoals Facebook CEO's en andere kaderleden van het bedrijf niet te overspoelen de markt met aandelen gedurende de eerste mercantilisme bedrag .
In andere woorden, moet het zijn om te wonen totdat alle van de verkopers hebben overtekend . Waarom ? als gevolg van mercantilisme door insiders ( bedrijfsleiders) maakt meestal een verdunning. Verdunning betekent dat uw aandelen waarde verminderd als gevolg van is er extra aanbod overspoelen de markt zou kunnen zijn. Het extra aanbod , het minder waardevolle de voorraad en dus hoe minder het zijn waarde .
Het kopen van IPO zal zolang je waarneemt maar het werkt werkt . onderzoeken Google , Yahoo , eBay , Amazon en Priceline . Deze vierkante meten een aantal van de winnaars en er facebook login vierkant meten een veel verliezers . Maar kijk uit Joe Public . je bent all-time low op de biologische fenomeen en dus de kansen van u verkrijgen hete IPO's in de initiële waarde is naast niet mogelijk.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer