Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Facebook shop

Description

Finkel.nl is een eenvoudig winkelsysteem dat het mogelijk maakt een Facebook shop te starten


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

Facebook shop

“Met plusminus 7500 nieuwe webshop start-ups per jaar, 50% retailers zonder webwinkel, 12- 14% groei van online omzet in Nederland en 260.000 online transacties per dag, is er nog een markt te winnen”, aldus Finkel.nl

Kopers zijn van oudsher geneigd eerder tot een koop over te gaan als een product wordt aangeraden door een vriend of familielid. Bij Finkel.nl hebben ze dit goed begrepen en als uitgangspunt genomen hun ecommerce systeem voor winkeliers.

Finkel.nl (Facebook + Winkel) biedt ondernemers de mogelijkheid eenvoudig een Facebook shop te starten. Het bedrijf biedt Facebook Shops als een online service aan, dus zonder de noodzaak van een domeinnaam of webhosting. De Facebook shop kan maandelijks of jaarlijks worden afgenomen, met dito prijsstelling.

“Met plusminus 7500 nieuwe webshop start-ups per jaar, 50% retailers zonder webwinkel, 12- 14% groei van online omzet in Nederland en 260.000 online transacties per dag, is er nog een markt te winnen”, aldus Finkel.nl

Door een zeer laagdrempelig en gebruiksvriendelijk platform te bieden hoopt het bedrijf de nieuwe online ondernemer binnen te halen. Het profiel van deze ondernemer is de ondernemer die begrijpt dat de voordelen van een Facebook shop tussen 1.2 miljard Facebook gebruikers meer effectief is dan een traditionele webshop. Er zijn tenslotte tal van marketing mogelijkheden beschikbaar op Facebook. Marketing mogelijkheden die op een innovatieve wijze zijn verwerkt in de Facebook shops van Finkel.nl.

Naast traditionele marketing opties als productkortingen en dagaanbiedingen, biedt Finkel haar klanten de mogelijkheid om productkortingen weg te geven als de Facebook pagina wordt geliked en de mogelijkheid om producten te verkopen tegen een prijs in aantal likes. Beide mogelijkheden zijn effectieve marketing opties die het snel opbouwen van een klantenbestand mogelijk maakt.

Bouw eenvoudig een betrokken klantbestand met een Facebook shop via Finkel.nl. Het grote voordeel van betrokken klanten via Facebook, is dat zij voor jou je producten kunnen liken, delen en hierop kunnen reageren met hun Facebook contacten. Hierdoor wordt het bereik van je merk en product(en) snel vergroot. Het virale effect is enorm en het bereik van een Facebook shop daarmee ook. Zo kan een Facebook shop op een Facebook pagina met 100 likes gemakkelijk 21000 Facebookers bereiken.

“Probeer dat maar een na te doen met een traditionele webshop”, aldus Finkel.nl
“En nogmaals, klanten kopen nu eenmaal eerder op aanraden van vrienden en of familie. Welke ondernemer wilt dat nu niet?”

 


Posted: 12:06, 31/1/2015
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer