Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Facility Management Blog

Onderhoudssoftware Ultimo uitgebreid met offertebeheer

Posted in Unspecified
Als uitbreiding op de module Voorraadbeheer & Inkoop van Ultimo's onderhoudssoftware is de module Offertebeheer beschikbaar.

Offertebeheer in uw onderhoudssoftware
U kunt er voor kiezen een offertetraject te starten, indien er voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden producten of diensten dienen worden besteld of als de voorraad het automatische bestelpunt heeft bereikt. Met uw onderhoudssoftware heeft u het voordeel dat u bij meerdere leveranciers offertes op kunt vragen en zo de financieel gezien meest verantwoorde bestelling kunt plaatsen. Nadat u een offertetraject heeft opgestart kunt u offerteaanvragen verzenden.

Per leverancier wordt de status van de aanvraag bijgehouden en binnengekomen offertes aan de aanvraag gekoppeld worden. Nadat u de offertes hebt binnengekregen wordt in de onderhoudssoftware een analyse van de voorstellen gemaakt. Met behulp van een standaardrapport kan deze analyse gemakkelijk worden uitgevoerd. U bepaalt vervolgens aan welke leverancier(s) de order wordt toegekent. Vanaf de offerteaanvraag kan er automatisch een bestelling worden aangemaakt. Het is tevens mogelijk de bestelling van producten te spreiden over meerdere leveranciers wanneer u meerdere producten wilt inkopen. Doordat alle binnengekomen informatie/offertes bewaard blijven, kunt u altijd onderbouwen waarom u een bestelling heeft geplaatst bij een bepaalde leverancier.

Ook beschikbaar voor overige Ultimo producten
Offertebeheer is ook beschikbaar indien de module Voorraadbeheer & Inkoop wordt gebruikt in de IT Service Management software, Facility Management software of Infra Asset Management software van Ultimo.

15:40 - 2/3/2011 - comments {0} - post comment


Description
Informatie over facility management, onderhoudsbeheer, facility software, FMIS en vastgoedbeheer.
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Onderhoudssoftware Ultimo uitgebreid met offertebeheer
Hosting door HQ ICT Systeembeheer