Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

My Diary

Mijn online dagboek

18:46, 21/11/2007 .. 0 comments .. Link

Het is zwart en leeg.....mijn gedachten, het voelt als een zwart, leeg gat...empty.

Ik weet enerzijds niet meer wat ik moet denken, anderzijds gaat er zoveel door mij heen, dat het een grote chaos is in mijn koppie..

Om toch wat dingen een plekje te geven wil ik ze opschrijven in mijn online dagboekje, hier op de site.

Eerst wat over mezelf; ik ben M, 29 jaar, en samenwonend. Ik heb 2 kinderen, van 7 en bijna 4 jaar. Mijn vriend is niet de vader van de jongens, de biologische vader was 7 jaar mijn partner. Nadat ik onze relatie verbroken heb, is hij na een half jaar overleden.. Ik heb alles achtergelaten, en ben met mijn nieuwe vriend gaan samenwonen, al vrij snel, na 3 weken namelijk. Morgen zijn we een half jaar samen.

Mijn vriend werkt fulltime, momenteel is hij echter thuis, hij is overspannen. Er is heel wat aan vooraf gegaan, dat zal ik jullie besparen.

We hebben vandaag weer ruzie gemaakt, weer zeg ik omdat dat tegenwoordig geen vreemd iets meer is. Ruzie maken we vaak. Ik denk dat er dingen zijn, en hij wordt gek van mijn vragen, en ziet mijn interesse als bemoeizucht.

Heel erg moeilijk.........Het is geen bemoeizucht, althans, dat is niet mijn intentie. Ik probeer gewoon geinteresseerd te zijn, al komt dat op hem niet zo over. Mijn bedoelingen zijn goed, al ziet hij dat anders.

Wat je voelt als je overspannen bent weet ik niet.. Ik weet niet of je dan anders reageert, ik denk het wel...maar als je het zelf niet hebt meegemaakt, dan kun je daar niet over oordelen..Tja, het is dan lastig om je in de ander te verplaatsen, hoe graag je ook zou willen.

Morgen zijn we 6 maanden samen, iets wat ik heel graag als een speciale dag wilde vieren, maar wat waarschijnlijk heel anders zal uitpakken. Ik ben nog gaan kijken voor een wekker van Philips, de wake up light, of voor een navigatiesysteem, als cadeautje, om hem te verrassen...Maar ik weet niet of ik het wel moet doen..Misschien wilt hij het niet.

Ik vind het jammer dat ik tegenwoordig vaak moet denken, zou hij het wel waarderen wat ik doe, komt het anders over?? Ik zou het liefste mezelf willen zijn. Een aanhankelijk iemand die erg graag zorgt voor de ander, die het liefste lekker saampjes op de bank knuffelt, maar zo ben ik niet meer, althans, zo mag ik niet zijn. En dat doet me verdriet.

ik zou zo graag gewoon al mijn gedachten, en die van hem samen willen delen, maar hij praat niet. Hij gaat daar wel voor naar een psycholoog, maar momenteel kan hij het nog niet. Juist op de momenten dat we ruzie hebben gemaakt heb ik behoefte aan een knuffel, juist op die momenten wilt hij niet, en krijg ik het idee dat ik me overal aan aan moet passen, terwijl hij ook dat idee heeft.

Gesprekken lopen hoog op, en dan gaat het mis. Terwijl ik juist denk dat een gesprek momenteel veel kan oplossen. Even zeggen dat dingen me pijn doen, dat ik heel graag gewoon mezelf wil zijn, net als hij.

Ik hoop dat die dag komt, dat we allebei onze emoties kunnen laten zien, en dat we erover kunnen praten, als volwassen mensen, zonder met modder te gooien, en zonder de ergernissen.

Tot die tijd houd ik jullie op de hoogte van hoe mijn leventje eruit ziet..About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Mijn online dagboek

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer