Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
stage week

Description

mijn stage week.


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

laatste stage dag!

Vrijdag 28 september 2012.

Vandaag was het geluk mijn laatste stage dag. Ik had me op plein 3 gemeld. Toen gingen Faisel, Jalal en ik weer naar de keuken. Hadden weer broodjes gemaakt. Daarna ging ik komkommers, tomaten en sla snijden. Vanaf daar ging ik ook spaghetti saus maken en ook pizza’s gemaakt. Daarna gingen we in de spoelkeuken helpen. En hadden we ook de mullerzaal en de schiezaal schoongemaakt. Daar waren nog allemaal rotzooi van gistere.

En dat was mijn stage week.

Heb er best wel van geleerd, vooral in de keuken. Nu kan ik me moeder ook thuis helpen.


Posted: 10:05, 4/10/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

4e stage dag!

Donderdag 27 september 2012.

Vandaag moest ik me melden op plein 3 eindelijk een keertje niet in lokaal 0.15. vanaf daar moesten Jalal, Faisel, Syvmar en ik weer naar de kantine gaan we moest in de keuken helpen. Vandaag was het een drukke dag we moesten 750 broodjes maken, omdat er een vergadering was voor zakenmensen. In de kantine hadden we 300 broodjes gemaakt, en op de 2e etage hadden we 450 broodjes gemaakt, het waren allemaal verschillende broodjes.

En weer gingen we met zen allen in de spoelkeuken gehelpen. vandaag was het echt te veel afwas ik kon niet meer een staan.


Posted: 10:05, 4/10/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

3e stage dag!

Woensdag 26 september 2012.

Vandaag kwam ik weer aan in 0.15 en vanaf daar moest ik weer naar de keuken gaan, Jalal Faisel en ik. We hadden weer broodjes gemaakt met beleg enzovoort. Daarna moest ik prei, komkommer en paprika snijden. En toen gingen Faisel, Jalal, Syvmar en ik weer in de keuken helpen. Vandaag was het maar een halve dag stage, we mochten 12:00 uur weg.


Posted: 10:05, 4/10/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

2e stage dag!

Dinsdag 25 september 2012.

Vandaag moest ik me melden in lokaal 0.15, daar waren Mvr. Neves en Mvr. Flipse. Van hun moest ik met Faissel Nivilac beveiliger Fer gaan helpen. We gingen vanaf de 1e etage tot 13e etage de stoelen en tafels rechtzetten, rommel opruimen en kijken of er geen gevecht waren. Daarna moesten we naar de keuken gaan met Jalal Zaroul we gingen de keuken helpen met broodjes maken. En toen moest ik ook nog helpen bami maken en groentes snijden.

Op het laatst moesten we de spoelkeuken helpen Syvmar kwam ook mee helpen, dat was de vieste werk ooit en het meest werk.


Posted: 10:05, 4/10/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

mijn eerste stage dag!

Maandag 24 september 2012,

Mijn eerste stage dag. Ik loop stage bij Stc-r.

Vandaag had ik me gemeld op plein 3, vanaf daar kreeg ik te horen wat ik moet doen van Mvr. Neves. Ik moest Mnr. Nouwen helpen, eerst gingen ik hem helpen met les geven. Daarna gingen we naar Mnr. Nouwen de kantoor daar hadden we de kantoor opgeruimd, een paar papieren weg gegooid, kastenopgeruimd enzovoort. En toen gingen we samen een paar toetsen na kijken van de 4e jaars, ze waren best wel goed gemaakt. En daarna mocht ik naar huis gaan. dat was mijn eerste stage dag, had er niet echt veel van geleerd.


Posted: 10:05, 4/10/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer