Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Zet jezelf in de spotlight!

Description

Dit is de blog van het tijdschrift fame. Een magazine gecreëerd door de leerlingen van het eerste jaar communicatiemanagement. Dit tijdschrift is samengesteld voor de moderne mens en zijn intersesse voor het Vlaamse Showbizzlandschap.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

De laatste loodjes wegen het zwaarst. Dus we laten ze vallen!

ow ow ow. het einde van de exploratieweek nadert met rasse schreden en ons tijdschrift FAME is aan het einde van zijn spreekwoordelijke Latijn. De samenwerking verliep fantastisch maar ze is even snel weer beïndigt als dat ze is begonnen. FAME dankt zijn redacteurs en andere meedewerkers van harte en hoopt dat ze af en toe nog eens aan haar denken.

 

kusjes jullie favoriete magazine

 


Posted: 13:29, 28/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

De laatste rechte lijn.

Na een weekendje ijverig doorwerken, en aanzienlijk minder geld spenderen aan het shoppen op de Meir of het nodige gerstenat, zijn we vandaag weer van start geschoten.

 

Na overleg met onze mentor beginnen we nu zo stilaan aan de afwerking van onze laatste taken en het samenstellen van onze map.

Het bruist van de bedrijvigheid in het EMI maar we trokken onze stoute schoenen aan en verwijderde iedereen die moest verwijdert worden van ons gereserveerde computers.

 

Hier zie je evelyne in actie. Zij heeft de leidinggevende functie op zich genomen en dat doet zij schitterend!!

'Capo di tutti capi' zoals men het in het Italiaans zegt.

 

 

Nog steeds zijn we in blijde verwachting van ons interview met de markering verantwoordelijke van Oxfam. later meer nieuws daaromtrent.

Ook zijn we vandaag begonnen aan het ontwerpen van ons moodboard dat ook al redelijk vorm begint te krijgen.


Posted: 12:10, 27/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

reclamecampagne oxfam

 

Dit is een mooi voorbeeld van een succesvolle reclamecampagne waar men 'de bv' zijn overtuigingskracht probeert te benutten.

 

We gaan gewoon op ons elan van de vorige dagen voort en verdeelden weer de taken die konden verdeeld worden.

Ook namen we de enquêtes af van de verschillende doelgroepen. Als grote meevallers rekenen we vandaag toch het extreem zachte weer en de zeer bereidwillige Sinjoren die vrijdag middag op de Meir wandelden.

Maar op school werd natuurlijk ook gewerkt. 

 

Katarina en Anne-Capucine vormden een dynamisch duo en waren bijna niet te stoppen eens ze hun zinnen op Google en MS Word hadden gezet.

Al begon Capucine zich na een tijdje wel heel vreemd te gedragen.

 

Ziehier. de vernieuwde webblog en de gouden vingers van Kevin The Webmaster!!

 

 

 

 


Posted: 11:56, 24/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

And off we go!

Vandaag was het werken geblazen!

We begonnen al vroeg aan onze opdrachten die we opgegeven kregen. Ook maakten we afspraken omtrent de lay out van de blog.

Voor de tweede maal op rij dus een zeer productieve dag maar toch niets noemenswaardigs te melden. Het zou wat slaapverwekkend zou zijn moest er hier in detail opgeschreven staan welke zoekprogramma's en methodes we gebruiken en welk beslag er tussen onze boterhammen zat.


Posted: 11:58, 23/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

A star is born!

Vandaag zag ons tijdschrift FAME voor het eerst het daglicht. 

Zes creatieve geesten werden bij elkaar gezet en vormden al heel snel een heel vruchtbaar geheel. De zes verschillende karakters bleken elkaar al snel aan te vullen in de eerste brainstormsessie. Ieder wist wat van hem/haar verwacht werd en ging ook dadelijk over tot de orde van de dag. Evelyne en Kevin stemden de weblog fijn en de rest van de groep hield zicht naarstig bezig met het samenstellen van onze coverpagina. 

Met dit als resultaat!

 

Na een tijdje aan deze taak te hebben gewerkt moest we op pad om enkele opdrachten uit te voeren in de straten van Antwerpen. Indien we de taken goed uitvoerden kregen we puzzelstukken waarmee we later op de dag een rechthoek mee moesten vormen.

Tijdens het wandelen stootte we op VJ Dimi van JIMtv. Wij namen hem dadelijk onder de arm om mee met ons op de foto te staan. Ook maakte we van de gelegenheid gebruikt om hem te vragen of hij het zag zitten om een interview te ondergaan. Hij stemde in en was er zeer enthousiast over.

Spijtig genoeg, na overleg met onze mentor, beslisste we dat het misschien beter was om iemand die professioneel bezig is met het ontwikkelen van reclamecampagnes met bv's te informeren. Daarom gaan we Anke Hintjens een bezoek brengen. Zij is de Marketing-verantwoordelijke van Oxfam

Dimi, het ga je goed!

 

 


Posted: 11:44, 22/11/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer