Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
koch

Description

onze weblog is gemaakt vanwege onze zoon die sinds 19 december kanker heeft.


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends
» My Photo Album

Familie Koch

 

Hallo Iedereen,

 

Welkom op de weblog van de familie koch, aangezien een website maken erg veel tijd en moeite kost hebben we even voor deze optie gekozen.

 

Wij zijn de familie koch, (voor diegene die het niet weet), Papa Jan, Mama Sabine , Mark en Björn.

 

Waarom een weblog over ons?

Dit is vanwege de ziekte die björn heeft gekregen in december 2005. Het internet is nl een mooi medium om iedereen een beetje op de hoogte te houden van de stand van zaken.

Op dit weblog komt dus een dagboek te staan waarin we vertellen over de ziekte van björn.

 

Maar natuurlijk is ook Mark er en hier over kunnen we ook heel veel vertellen. Dit zal voornamelijk over voetbal gaan, dit is namelijk zijn nummer 1 hobby.

 

Dus nu eerst even over Mark.

Nou zijn naam is dus Mark Koch en hij is 7 jaar. Hij zit in groep 4 van de Mgr Bekkersschool en heeft juf Mavis en hij heeft het hier goed naar zijn zin.

Mark heeft een hele grote hobby en dat is voetbal. Feyenoord is zijn club. Dit is gekomen dankzij onze buurman, hij is nl ook een enorme feyenoordfan en na een bezoek aan de kuip met papa en buurman frans wist mark het, dit wil ik ook. Nou hij is dus gaan voetballen bij VV Hekelingen en doet dit nu voor het tweede seizoen. Hij zit in F5, samen met quinten,mike,jordi,jim,kyllian,yoeri,jazz,tristan en gianni. Ze hebben 2 enthousiaste trainer Dirk en Django en ook de leider Hans is erg entousiast. Helaas zit het deze winter met het weer een beetje tegen en wordt het voetballen erg veel afgelast. Hier baalt mark enorm van. Maar afgelopen voorjaarsvakantie mocht ie op woensdag 22 februari 2006 naar de kuip want de kameraadjes wedstrijd werd gespeeld. Feyenoord tegen kv Mechelen. Mark was er helemaal klaar voor. En papa ook want die had zijn isolerende kleren al aangetrokken want het was bepaald niet warm. Maar mark had het in de kuip helemaal niet koud, gespannen zat hij de wedstrijd te volgen daar was hij nl voor gekomen. Gelukkig was het een leuke wedstrijd en won feyenoord met 1-0. Al met al was dit een top dag.

Zaterdag 25 februari 2006 stond er een uitje met het voetbalteam gepland, ze gingen een dagje naar ballorig in Oud-beijerland. Ook dit was geweldig, maar mark voetbalt toch eigenlijk liever. We zullen proberen om hier elke week na de wedstrijd een wedstrijdverslag te maken.

De volgende wedstrijden staan gepland ( als ze niet afgelast worden)

4 maart 2006  VV Hekelingen  - OVV        11.00       sportpark het spui

11maart2006   Vlotbrug           - VV Hekelingen  11.00 sportpark de kooistee


Posted: 16:10, 17/2/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer