Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Familie uitjes[ Home ] [ Profile ] [ Archives ] [ Friends ]

Pasen met familie

Vroeger zag Pasen er heel anders uit. De kinderen waren natuurlijk nog klein en vonden het nog helemaal geweldig om eieren te zoeken. Mijn vader ging dan vroeg naar het bos om alle eieren te verstoppen. Wij kwamen dan vervolgens met de kinderen een uur later om ze allemaal weer op te zoeken.

Tegenwoordig liggen onze kinderen eerst tot 12 uur in hun nest omdat ze de avond ervoor zijn wezen stappen. Erna houden we een paasbrunch bij mijn ouders. Met 24 personen zitten we dan met zijn allen aan tafel om lekkere broodjes en eieren naar binnen te werken. s'Middags gaan we dan toch naar de bossen voor de liefhebbers en s'avonds gaan we lekker ouderwets gourmetten.

Binnenkort wil ik graag een familiedag organiseren. Heb via die website verschillende ideeën gekregen. We zijn nogal een actieve familie en ook mijn ouders zijn over het algemeen nog heel sportief. Vandaar dat de hiking activiteiten me wel leuk lijken. Het is natuurlijk moeilijk om voor 24 personen een leuke dag te plannen, maar ik denk dat deze tocht voor iedereen wel leuk is. Het is een GPS-tocht gecombineerd met samenwerkingsopdrachten dus dan komt het teamverband extra naar boven.

In mei zit het familieweekend er ook weer aan te komen. Ik heb weer het plan om een vakantiehuis te huren. We zijn natuurlijk met 24 personen dus we moeten wel een geschikt huis kunnen vinden met grote woonkamer, genoeg slaapkamers, meerdere badkamers het liefst en een grote keuken. Gelukkig hebben ze ook speciale groepsvakantiehuizen.

Tijdens het weekend willen we natuurlijk genoeg te doen hebben. Ik heb zelf wel wat ideeën, maar wellicht is het ook wel een keer leuk om andere input te krijgen. Out2fun is een organisatie die zich bezig houdt met zulke dingen. Denk wel dat we het een en ander via deze organisatie zullen organiseren.

Grtz Bram


[ 13:55 ] [ 29/11/2011 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Familieweekend en kerst!

Hi all,

Leuk dat je weer komt kijken!

Kerst zit er weer aan te komen. De warmste tijd van het jaar waar de familie gezellig samenkomt. Onze kerst ziet er altijd hetzelfde uit. Eerste kerstdag gaan we om 12 uur naar opa en oma toe (mijn ouders). Daar eten we een licht voorgerechtje. Vervolgens lopen we rond 16:00 naar mijn zus toe die een uitgebreid hoofdgerecht heeft verzorgd. Rond 19:00 gaan we naar mijn huis toe en eten we een nagerecht. Dit is wat ik heb bedacht. De rest van de avond blijven we bij mij. Dit jaar willen we wel een spel te doen hebben na het nagerecht. We zijn in totaal met 24 personen en de jongste van ons hebben inmiddels de leeftijd van 16 bereikt. We kunnen dus tegenwoordig wel leuke spellen doen. Ik zit er aan te denken om het bordspel ik hou van holland aan te schaffen. Je kunt de familie dan indelen in 2 teams en er een soort quiz omheen bouwen.

In mei gaan we weer met zijn allen op familieweekend en ik heb dit jaar weer de leiding gekregen, net als vorig jaar. Vorig jaar hadden we een groot vakantiehuis gehuurd waar we met 26 personen in konden. De aanhang is ietwat gekrompen dus we zijn nu weer met 24 personen. Vorig jaar konden we vanwege de gezondheid van mijn vader niet heel erg ver weg, dus hadden we een vakantiehuis in Gelderland gehuurd. We hebben ons vermaakt met verschillende spellen en filmavonden. S'avonds hadden we een catering laten komen en we hebben een keer friet gehaald en chinees. Echt gezond zijn deze vakanties dus niet, maar het is immers ook vakantie. In mijn volgende post zal ik de plannen voor komend familieweekend posten.

Over 2 maanden zijn mijn ouders 50 jaar getrouwd. Ze gaan een feest geven en wij als kinderen willen iets speciaals geven. Mijn vader wil al zijn hele leven een keer in een luchtballon meevaren. Mijn moeder is minder enthousiast, maar zou het wel heel leuk vinden. Op internet lees ik zelfs dat je met heel de familie tegelijk de lucht in kan bij speciale gelegenheden. Dat zou natuurlijk echt fantastisch zijn en op die manier zou het ook voor mijn moeder een zeer bijzondere aangelegenheid zijn!

Grt Bram


[ 13:32 ] [ 29/11/2011 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Welkom bij mijn blog over familieuitjes

Hoi allemaal,

Familie is ontzettend belangrijk. Ik ben een echte familieman en zou ook echt niet zonder kunnen. Ik kom uit een groot gezin en heb zelf inmiddels ook een groot gezin. Omdat iedereen een druk eigen leven heeft, zien we elkaar jammer genoeg niet zo vaak als ik zou willen. Ik kan er namelijk echt van genieten om met heel de familie samen te zijn.

We vieren standaard kerst, pasen, oudjaarsavond en verjaardagen samen. De rest van het jaar zien we elkaar dan minder. Om die reden heb ik me actief gemaakt als organisator van onze familieuitjes. Ik probeer om de zoveel tijd een familieuitje te organiseren. We gaan ook 1x per jaar in de meivakantie met zn allen op vakantie, het zogenaamde familieweekend. Tijdens deze vakantie doen we verschillende spelletjes en activiteiten die hopelijk voor iedereen leuk zijn. 

Ik vind het leuk om mijn ideeën met jullie te delen en wellicht kan ik je van tips voorzien voor je eigen familieactiviteiten?

Veel plezier met lezen!

Grt Bram


[ 12:14 ] [ 29/11/2011 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Hosting door HQ ICT Systeembeheer