Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Van Nederlandse kaaskop naar Duitse kaasboerderij

Het huis gaat te koop

Posted on 17/6/2017 at 06:52

En dan begint het serieus te worden. De fotograaf komt om ons huis op de foto te zetten. Voor een ietwat rommelig gezin betekent dat poetsen! Met zijn allen dus. Want het zijn geen foto's van het ons zo geliefde, knusse boerderijtje. Nee, een paleisje moet het zijn. Netjes, ordelijk en leeg. O, en zo onpersoonlijk mogelijk. Je moet vooral niet zien dat er hier een ietwat rommelige gezin leeft. Dus onpersoonlijk. Leg dat maar uit. "hij is inderdaad prachtig lieverd, maar je tekening moet toch echt van de deur" en "ja schat, mamma weet dat Boris altijd in jouw bed slaapt. Maar de speelgoedkist is toch ook een heel fijn plekje?". Het wegvegen van het lieve tekstje dat manlief ooit voor mij op het krijtbord schreef gaat te ver. Ik bedoel, dat was een 'lifetime event'. Hoe ver moet je gaan. Een paar best onpersoonlijke spreukenkaartjes ervoor dan maar. Ziet niemand . En zo zijn de foto's gemaakt. Best mooi gelukt. Check ze zodra ze online komen ook gerust. Bedenk je bij het kijken dat hier heus geleefd wordt, kindertekeningen hangen en lieve tekstjes worden geschreven. Alleen nu onzichtbaar. Hier is het voorlopig zo netjes, ordelijk en onpersoonlijk mogelijk .

De eerste stap

Posted on 17/6/2017 at 06:51

En dan zijn de plannen wereldkundig. De keus is gemaakt en er valt een last van je schouders. Wat een beslissing was dat. Maar we gaan ervoor, het avontuur kan nu beginnen. De eerste stap is het huis in de verkoop. Een makelaar kiezen, weer zo'n keuze moment. Daar zal het de komende tijd wel vol van zitten. Met mij als eeuwige twijfelaar is dat best een dingetje. Maar goed, we hebben er nog twee over. Moet lukken. De eerste kijkers zijn zelfs al geweest. Ja, zonder makelaar. Ook zo kan het dus lopen. Vooruit kijken doen we ook alvast. Nadenken over de inrichting van ons nieuwe huis bijvoorbeeld. Zei ik we? O, ik. Super leuk, want in tegenstelling tot onze verhuizing naar Aalten, heb ik nu geen gigantische buik en sta ik niet zo onder tijdsdruk. Of stijf van de hormonen. Dus lekker vast speuren, moodboarden, plattegronden maken en weer aanpassen (want dat is toch veel te duur!!). Van de zomer gaan we weer naar Duitsland en hopelijk lukt het dan om alvast een begin te maken met het opknappen van onze nieuwe stek. We nemen ijzersterke ijzerlose vrienden mee. Moet goed komen dus. Nu nog even oppas vinden voor thuis. Iemand zin in twee weken gratis vakantie in Aalten? En wil je daarna niet meer naar huis, dan valt daarover vast te praten Ik hou jullie op de hoogte! (of misschien moet ik een blog aanmaken...twijfel....)

De knoop is gehakt

Posted on 17/6/2017 at 06:44

Omdat je de wind niet kunt sturen, maar wel de zeilen kunt aanpassen...wij gooien het roer om! Jetzt geht loss, wij vertrekken naar Duitsland om daar met mijn broertje Jorrit en zijn gezin te leven en werken op hun kaasboerderij Hahnerhof in Enkenbach. We zullen ons geliefde mooie stekkie in Aalten moeten verlaten en dat doet een beetje zeer. Maar een nieuw avontuur, lieve familie en een prachtige omgeving lonken. Als je alles loslaat, heb je twee handen vrij om de toekomst te grijpen. We gaan ervoor!!

 


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer