Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Dagboek

Na twee weken afwezigheid ben ik er weer!!

22:21, 4/7/2012 .. 0 comments .. Link
Ik was alweer de weg kwijt. alweer! was dat zo!?! Ik weet het ook niet maar het was wel een pittige tijd. Strijd tussen mij en mijn gedachte die geen moment mij met rust laat. Ik ben een gelukkige mens gelukkig maar nooit tevreden van mijn situatie. enerzijds vind ik het wel de vuur mijn vooruit duwt anderzijds raak ik ook overspannen van. Op het moment dat leven niet volgens mijn planning loopt. Nee Ik ben niet van het soort die alles van tevoren plant. Ik laat het leven ook soms haar gang gaan en net als een boot die met de golven meegaat laat ik me ook naar onbekende plekken brengen. afgelopen twee weken was ik boekenworm en computergames freak. Ik zie nou wel wat was er aan de hand met mij. ik was namelijk opzoek naar afleiding. Ik ben van karakter iemand die zich niet aan bepaalde routine kan houden. Daar raak ik saai en werkt heel snel vermoeiend. Nu ga ik verder lezen! tot laters Farhad

schrijven

00:57, 25/6/2012 .. 0 comments .. Link
Ik weet het niet waarom ik schrijven in het Nederlands zo moeilijk vind dan in het Engels. ik denk dat dit komt door dat men in het Nederlands anders. Ik weet niet hoe moet ik dat uitleggen. bijvoorbeeld ik schrijf nu over IK maar Ik moet zomin mogelijk Ik gebruiken. soms denk ik "who gives damn" maar Ik studeer en moet in het Nederlands mij zelf goed kunnen verwoorden. Om zoveel mogelijk teveel ik te voorkomen moet ik heel erg opletten of er niet teveel IK in voorkomt. Dit is een klein voorbeeld die mij weerhoudt van het schrijven. Wellicht is dat de slapste reden maar dat is wat het is. Ik ben echter niet van plan om mijn enthousiasme voor het schrijven opgeven voor een slappe reden. Over dit onderwerp heb ik ook, Uitgebreid, met mijn trainer gehad. Ik krijg typetraining want ik heb nog problemen met het type ook. laten we eerlijk wezen, het lezen van verschillende boeken die inspireerde om te schijven. boeken die leren hoe je structuur brengt in je schrijf-patroon. Ik zet het voort tot ik eigen heb.

een spannende dag vol met ontspanning

05:22, 19/6/2012 .. 0 comments .. Link
ik was gisteren laat wakker rond een uur s'middags. De avond daarvoor was ik ook laat naar bed gegaan. 'Ghost Recon" is een spannende computerspel en die had me tot een uur of twee wakker gehouden. Ik ben gek op gamen maar ook even veel op lezen. Ik ben een levensgenieter. Van alles wil ik iets proven en meemaken. Ik let op wat ik draag, eet en alle belangrijkste mijn gezondheid. Ik wil even veel aan alles aandacht besteden. Dat is niet soms makkelijk om je tijd te verdelen tussen al die bezigheden en activiteiten. Ik wil van de heden genieten met een perspectief op de toekomst. De toekomst is even belangrijk als heden maar de heden is ook even veel. Zoals ooit een kennis de verband tussen heden en toekomst beschreef. " toekomst is elk seconde die weg tikt van de heden" oftewel heden en toekomst zo dicht bij elkaar liggen dat heel moeilijk is om verschil ervan uit te leggen. Ik ben gericht op mijn toekomst maar ik vergeet niet om ook nu te genieten van het leven. Ik heb gisterenavond helemaal niet geslapen. Het is kwart voor zeven s'ochtends en zit in mijn blog te schrijven. Ik leid op dit moment een periode van mijn leven dat ik bepaalde besluiten moet nemen. Ik twijfel niet. In tegendeel ik weet precies wat ik wil. Op dit moment probeer ik alles een beetje rustig aan doen. dat is nu het advies van iedereen anders raak ik heel snel weer overspannen. dus nu....Ontspannen!!!

vandaag was weer een andere dag.

00:25, 17/6/2012 .. 0 comments .. Link
Ik was weer vanochtend vroeg rond half tien wakker. wellicht vraagt u zich af half tien is helemaal niet vroeg. voor mij wel hoor! (ten minste ben ik laatste dagen down waardoor ik s'nachts minder rust heb en daardoor ben ik de volgende dag niet fit. op dit moment ben in een fase van mijn leven dat mijn gedachtes op een rij moet zetten om een juiste beslissing te nemen). Maar goed, toen ik vanochtend mijn ogen open deed heb ik gelijk aan mijn ipad gecheckt of ik geen nieuw emails had. Toevallig had ik ook wel een paar hoewel zat er geen interessante bij heb ik ze een voor een gecontroleerd en daarna verwijderd. gisteren had ik een nieuw spel besteld "Ghost Recon" en daar zat ik ongeduldig op te wachten. Na een kopje koffie en ontbijten zat ik weer de krant van vandaag te lezen. Trouwens, Ik lees de NRC Handelsblad. Het is een krant met inhoud en veel verschillende onderwerpen. De rest hoor je van me morgen.

Het begin.....

18:48, 15/6/2012 .. 0 comments .. Link
Dit is de eerste keer dat ik in mijn blog schrijf. Ik heb al langere tijd van plan om een blog te maken maar er kwam altijd iets tussen. Zoals mijn naam al zegt kom ik niet uit Nederland hoewel ik me een Nederlander in hart en nieren voel en alhoewel met ons nationale elftal niet goed gaat hoop ik nog steeds een plek in top drie. Ik vind schrijven leuk. Vooral in het Nederlands dat helpt me vooruit. Door schrijven zet ik mijn gedachten op een rijtje. En u als lezer mag/kan feedback en commentaar geven op mijn schriften. Ik was het bijna vergeten te vertellen ik woon nu 10 jaar in Nederland en wellicht komt nog steeds taalfouten voor in mijn schriften als u iets opvalt of een opmerking hebt, geef het alstublieft aan! daarmee helpt u mij om veel beter in het Nederlands schrijven. Graag tot de volgende keer!

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Na twee weken afwezigheid ben ik er weer!!
schrijven
een spannende dag vol met ontspanning
vandaag was weer een andere dag.
Het begin.....

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer