Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
fashion Home | Profile | Archives | Friends
hier zal ik je laten zien hoe je leuke outfits kan maken en zal ik je ook inspiratie geven voor kleding en meerdere dingen die met fashion te maken hebben

oud en nieuw31/12/2013

Hallo allemaal,

 

Vandaag is het oud en nieuw. Ik heb er heel veel zin in. Ik vier het gewoon thuis met het gezin en er komt nog een ander gezin bij ons. Dat wordt dus reuze gezellig. 

Sommige van jullie gaan misschien uit op oudjaarsnacht. Wanneer je dit gaat doen dan kleed je je natuurlijk wat feestelijker aan. Wanneer je weggaat zou ik dan ook kleding aandoen met met veel glitter en glamour. Je kan dan kiezen voor een paillettenjurkje met overal glitters maar ook voor een jurkje met wat kleinere details met pailletten of andere glitters. Je kan natuurlijk ook gewoon een skinny jeans aan met een vrolijke top en een colbertje. Ik zou eronder een paar glinsterende hoge hakken doen maar dat is mijn smaak. Wanneer je de hele avond moet staan kan je ook voor ballarina's gaan of voor wat lagere hakken.

Voor make up beveel ik jullie aan om een oogschaduw met glitters te nemen. Ook zou ik meerdere soorten oogschaduw doen. Ik zou voor een lichte zilverkleurige oogschaduw met glitter gaan als basis. Dan doe je een wat donkerdere kleur oogschaduw ook met glitters aan zijkanten over de basis heen en aan de zijkanten over de andere schaduw doe je een glitteroogschaduw die een vrolijk kleurtje heeft. Ik ben voor een blauwe oogschaduw als laatste gegaan. Over de oogschaduw heen doe je dan nog wat eyeliner met een mooie wing aan de zijkant. Dit maakt je ogen helemaal af.          Verder zou ik voor lippen gaan voor een mooie rode lippenstift maar ik zou hem niet te dik op brengen omdat je ogen al vrij heftig zijn opgemaakt. Om het wat meer glamour te maken zou ik er een lipglose overheen doen. Dit maakt het net wat meer shiny. 

 

Ik hoop dat ik jullie een beetje geholpen heb en tot de volgende keer!

XX Dieuwke

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Dit ben ik!!30/12/2013

Hallo Allemaal,

Ik ben Dieuwke ik ben nu 15 jaar en ik ben gek op fashion. Ik heb een schoenentic en ik ben verslaafd aan shoppen. Ik zou mijn kledingstijl zo beschrijven: stoer, girly en comfy. Verder ben ik dol op hoge hakken. Dit is ook zo omdat ik nu 1.70 m ben en ik groei niet meer. Mijn jongere broertje die groeit vet snel en is groter dan ik ben en met hoge hakken ben ik nu nog groter dan dat hij is. Ook vind ik hoge hakken gewoon vet leuk en fashionable. 

Ook houd ik van cupcakes bakken. Dit is een grote hobby van me maar ik maak altijd veel te veel versierspul. 

Op deze blog zal ik jullie vertellen over hoe je leuk kleding kan stijlen en zal ik outfits van mij laten zien om jullie te inspireren. Ik hoop dat ik jullie hiermee help of in ieder geval vermaak ;)

 

XX Dieuwke

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer