Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
The Joy

Description

mijn weblog gaat over the joy of life. dingen waar je van kan genieten in het leven, Liefde, Vriendschap, Mode, Gezondheid en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ik hoop dat jullie er ook van kunnen genieten.


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

School

School kan voor veel mensen een living hell zijn, of juist hartstikke leuk. school... ik weet niet wat ik ervan moet denken. Het is teneerste SUPER gezellig bij mij op school en ik vind alle lessen die ik krijg leuk (wat voor veel mensen niet zo is..)! er is maar 1 ding wat ik haat op middelbare scholen.. Roddels!

Verschikkelijk vind ik dat als mensen de heletijd roddels over elkaar gaan verzinnen en gaan rondvertellen. gebeurd mij vaak genoeg moet ik zeggen. de 'stoere meiden' op school die met zn alle buiten staan te roken, zo hard mogelijk lachen en gillen en ze lijken stuk voor stuk op elkaar.

Wat is er nou zo leuk om met een groep van zeg 10 meiden ALLEMAAL op elkaar te lijken? ik snap het niet, en het is ook zeker niet voor mij weggelegd! ik hou ervan om apart te zijn, heb ik altijd al gehad. Aparte naam, aparte kledingstijl, aparte hobbys en aparte gewoontes, that's me!

Och och wat heb ik toch een bijnamen gehad op de gangen.. en alleenmaar omdat ik niet precies dezelfde kleren droeg als dat zij dat zouden willen. ik HOU ervan om aparte kleren te dragen en dat moet je maar accepteren. hier een paar voorbeelden van wat ik de laatste tijd aangehad heb..


Posted: 15:41, 14/12/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

my first day.

Ik ben een meisje van 16 jaar. Ik ben een heel gewoon meisje die op 4havo hard d'r best doet op school. maar er zijn niet veel meisjes zoals ik, ik ben altijd het aparte meisje geweest en daar zullen jullie allemaal wel achter komen. Ik heb een raar verleden, iets wat niet veel mensen kunnen zeggen. Ik ben in deze 16 jaar van mijn leven al ongeveer 7 keer verhuisd, van land naar land. Zelf ben ik 100% nederlands al ben ik wel in Saoedi-Arabië geboren. heb verder nog in Dubai en Amerika gewoond. van SA en Dubai weet ik niet heel veel meer maar mijn tijd in amerika was echt geweldig. (nu ik dit heb gezegd hoop ik dat ik niet teveel reacties krijg over mn taal, want nederlands is nou eenmaal niet mijn moedertaal) Ik was altijd het stille, maar toch heel sociaal meisje. Ik was een hele erge Tom-boy (jongens achtig meisje) liep altijd met petjes, een te grote trui en een baggy spijkerbroek. ik sporte altijd zoveel mogelijk want dan kon ik lekker mezelf zijn.  dat meisje is sinds de middelbare school een beetje verandert al is sport nogsteeds het belangrijkste in mijn leven, maar mijn vrouwelijke kant is wel tevoorschijn gekomen. Rokjes, jurkjes en sieraden zijn in mijn leven gedoken, en ik HOU ervan! shoppen doe ik graag en hou van aparte kleren, kleren die je niet elke dag door school ziet lopen. ik zal jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden van mijn nieuwe items.

Jullie zullen veel lezen over mijn leven. maar wat nu heel erg speelt in mijn leven is mijn blessure. Door het teveel hockeyen en te hard trainen heb ik mijn benen zwaar overlast. maar dat wilde ik natuurlijk niet toegeven en ben dus bloedfanatiek doorgegaan. slecht slecht idee. 2 jaar geleden heb ik moeten horen dat ik 'de komende tijd even moest rusten'. na een jaar was ik er eindelijk vanaf en kon ik weer hockeyen, Super gelukkig meisje! maar jammer genoeg duurde het niet langer dan 3 weken en de pijn kwam terug, en wel 10x zo hard. dit is nu ongeveer al 2 jaar aan de gang en het  beinvloed mijn leven wel. ik heb de komende tijd weer veel onderzoeken en behandelingen en hoop dat mensen er nu eidelijk achter kunnen komen wat er nou precies met mijn benen aan de hand is. Donderdag belangrijk onderzoekk!! Heeeel erg spannend!

Ik zit nu in 4havo, zwaar en stressvol jaar! na de havo wil ik graag iets in de zorg doen. ik hou ervan om voor mensen te zorgen en mensen beter te maken, ook heb ik lang gedacht aan fysio therapie. Ik heb de natuur&gezondheid profiel op school, dus heb vakken zoals; scheikund, biologie, NLT. en als extra vak heb ik een sportvak gekozen, BSM.

thuis heb ik 2 broers, één van 18 en een jonger broertje van 14, zijn echt mijn beste vrienden. mijn vader er moeder zijn nog bij elkaar maar er is veel aan de hand thuis.. daar komen jullie ook wel wat over te lezen.

als er dingen zijn die jullie willen vragen of zeggen, vooral doen!

en als er nog topics zijn om over te schrijven, DOEN!

wil graag zoveel mogelijk van jullie horen.. dus kom maar op!

dit was mijn verhaal voor zover... :-D

Kus en Knuffel

Joy!

 


Posted: 18:20, 13/12/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer