Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Mode vervaagt, maar stijl blijft voor altijd ("Yves Saint Laurent")

Goeie voornemens voor 2010

Posted in Unspecified

Misschien is het wat aan de late kant, maar beter laat dan nooit zullen we dan maar zeggen. Graag zou ik willen weten wat jouw goeie voornemens zijn voor 2010! Zelf heb ik er eigenlijk geen, en zijn het eigenlijk meer wensen dan voornemens. Want ik wil maar zeggen... Miljonair wordt ik toch niet. Dus laat alsjeblieft hier je goeie voornemens achter, of geef je mening over het stellen van voornemens!

XoXo

22:55 - 22/1/2010 - comments {0} - post comment


Passie voor mode?

Posted in Unspecified

Zoals sommige van jullie misschien al hebben gemerkt, ben ik pas vanaf dit jaar begonnen met het bijhouden van een blog. Misschien dat dit toch een voornemen is geweest... Maar goed. Wat ik eigenlijk wou vragen is, of iemand enige interesse heeft om mij te helpen met het bijhouden en schrijven van entry's.. Een entry is een klein stukje waar je dingen in vertelt of dingen laat zien. Zelf kan ik wel een handje hulp gebruiken. Ik moet er wel bij zeggen dat het wel voor je plezier is, je verdient er dus net zoals ik niks mee... Maar hou je van schrijven en interesseer je je ook zo voor mode (of voor muziek of kunst&cultuur), dan kun jij mij natuurlijk wel helpen! Stuur me een mailtje als je geinteresseerd bent en dan beantwoord ik deze zo snel mogelijk!

XoXo

22:04 - 22/1/2010 - comments {0} - post comment


Description
Blog about the latest fashion and personal styles
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Goeie voornemens voor 2010
- Passie voor mode?
Hosting door HQ ICT Systeembeheer