Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Fashion is Forever

Description
«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Shirts en Bruine teint.

T-shirts. Iedereen heeft er wel een stuk of 10 of meer in zijn kast liggen. Shirts zijn heerlijk. Je hebt ze in werkelijk ALLE soorten en maten, lange, korte, roze, blauwe, groene, oranje, en ga zo maar door! Het is hartstikke belangrijk om een paar goede basis shirts in je kast te hebben. Zonder print, met print, whatever, gewoon shirts die je veel kan dragen. Zorg ook voor een paar vestjes, van die schattige vestjes die ze tegenwoordig overal verkopen en die je overal tegenkomt. Grijs of zwart is leuk te combineren met schoenen en die vestjes zijn in de zomer lekker als vervanger van een jas.

Een bruine teint is mooi voor in de zomer. Veel bikini's zijn pas echt op hun mooist als er een lekker bruine huid onder zit. Een nep tintje is voor de winter best ok, als het maar niet te erg wordt. Oranje is een mooie kleur, maar niet om als huidskleur te hebben. Let dus op met die zelfbruiners en gebruik het subtiel. Als je een mooi kleurtje wilt zonder te smeren en zonder in de zon te liggen, ga dan onder een zonnebank liggen.

Posted: 14:31, 30/5/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Killer Heels en D&D

Killer Heels. Ieder vrouwelijk persoon in een modern land heeft vast wel eens een keer op killer heels gelopen of de neiging om erop te lopen gevoeld. De vriend van Akon zong/rapte het al in het liedje 'Beautiful': High heels push up your ass Dus als je niet zo'n heel mooi figuur hebt (met nadruk op een kleine kont of een hangende kont), draag hakken en een skinny jeans. Die combinatie laat de boel net iets beter uitkomen dan een losse broek en gympies.
Ook is het nogal een tip om niet te beginnen op hoge hakken. Hakken zijn nou eenmaal moeilijk om op te lopen, en het vergt veel oefening. Je kan er best lelijk mee vallen als je niet oppast, dus oefen op lage hakken (7/8 cm) met een paar goede bandjes. Zorg voor een dikke hak en geen zeer dunne naaldhak. Daarmee ga je namelijk geheit op je plaat zonder enige vorm van oefening.

Het handigst is om je hakken in en om het huis te dragen voor het oefenen. Draag hakken tijdens het stofziugen, tijdens het strijken, tijdens wat je ook doet in huis, maar nog niet naar school/werk. Als je daar namelijk op je plaat gaat, ziet het er een stuk stommer uit dan wanneer je al super goed op hakken kunt lopen en je paradeert stoer door de gangen.

Dat je al lang genoeg bent betekend niet gelijk dat je niet op hakken kunt lopen. Kijk naar mij, ik ben 1.82 en ik loop met gemak op 11 cm hakken! Lang zijn is niet erg, het is zelfs mooi! Als je al lang benen hebt kunnen hakken daar nog meer accent op leggen.

D&D staat voor Do's en Don'ts. Elke post probeer ik één Do en één Don't te hebben!

Do:
Die ene mooie iPod kopen.

Don't:
Vloekende kleuren dragen (zelfs niet als je nog in je felle kleuren fase zit. Vloekende kleuren kunnen gewoon NIET)

Posted: 14:01, 30/5/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer