Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
FC BUVOVV WEEKLY

FC BUVOVV WEEKLY #1

Posted on 8/6/2012 at 21:53
Welkom bij het eerste deel van FC BUVOVV WEEKLY! Deze week is er een hoop gebeurd, zoals de heroprichting van FC BUVOVV. Na veel georganiseer is het dus eindelijk zo ver! de site is daarmee ook gelaunched! We willen Bep van Mokum bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren als hersteltrainer! De goede tijden die hij FC BUVOVV gebracht heeft zullen altijd in de clubgeschiedenis gewaarborgd blijven! We hebben deze week twee nieuwe spelers kunnen verwelkomen! Namelijk Alexis Gentile en Wiktor Slawski! Beide zijn voor 1000.- overgestapt naar FC BUVOVV We wensen jullie een fijne tijd toe! En daarmee komt de FC BUVOVV Weekly tot einde voor deze week! Binnenkort vinden er een hoop veranderingen plaats in de wereld van FC BUVOVV dus hou de site in de gaten!

De weblog van FC BUVOVV is gestart!

Posted on 8/6/2012 at 20:51
Vandaag is de weblog van FC BUVOVV begonnen, deze gaat wekelijks geupdate worden met een nieuwsbericht over de gebeurtenissen in die week! Dus nog even geduld en hij verschijnt weer!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer