Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
FC UTRECHT FANSITE

Home - Profile - Archives - Friends

Speler van de maand!

Posted on 27/10/2006 at 06:39 - 0 Comments - Post Comment - Link

Wie word de speler van de maand stuur een bericht naar Robbie_fcu@hotmail.com

Wie word het kies:

 

A Fortuné

B Cedric van der gun

C Michel Vorm

D Peter Kopteff

E Francis dickoh

F Ricky Kruys

Mail De winaar word volgende week bekend gemaakt!


Nac - FC Utrecht 2-1

Posted on 27/10/2006 at 06:33 - 0 Comments - Post Comment - Link

1026_2790.jpg

Dit was toen Fortuné de 1-1 binnen schoot,

 

FC Utrecht bleef lang op 1-1 steken maar uiteindelijk werd het toch.

Nog in de blesurentijd 2-1 voor nac door slot die kopte de bal binnen

 

Wedstrijdverslag

 

FC Utrecht verspeelde donderdag in de slotfase een punt in Breda. Invaller Arne Slot kopte NAC ver in de extra tijd alsnog naar de zege. NAC kwam vroeg in de eerste helft op voorsprong. Fortuné maakte vlak na rust gelijk. Voor de Brabanders was het pas de eerste thuiszege van het seizoen.

'Zeer teleurstellend, dat we het gelijkspel niet over de streep konden trekken', verzuchtte Foeke Booy na afloop. Hij beklaagde zich over de vrije trap die NAC toegewezen kreeg waaruit Slot raak kopte. En hij uit met name zijn ongenoegen over het feit dat de winnende treffer in de vierde minuut van de extra tijd viel. Terwijl er officieel drie minuten zouden worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd, zoals door de vierde man aan de zijlijn werd aangegeven.

FC Utrecht startte goed in Breda. De beginfase van de wedstrijd speelde zich vooral op de helft van NAC af. De Bredanaars maakten direct duidelijk dat zij dit seizoen moeite hebben om zelf het spel te maken in eigen stadion. 'We werden overrompeld door het goede spel van FC Utrecht', stelde NAC-coach Ernie Brandts. FC Utrecht kwam dan ook ongelukkig op achterstand. Het doelpunt viel in de negende minuut uit het niets. NAC had nog geen enkele aanvallende intenties getoond toen Zwaanswijk aan mocht leggen voor de uithaal die achter Vorm verdween, 1-0.

1026_2726.jpg

Stam in duel met van der Gun

Het was niet het begin van een periode waarin de thuisclub gesterkt door de vroege voorsprong de aanval zocht. Want ook daarna had FC Utrecht het meeste balbezit. De ploeg van Booy dwong in aanvallend opzicht buiten een paar hoekschoppen en een tweetal vrije trappen echter te weinig af. Fortuné probeerde het wel, maar een schot van hem miste kracht en hij koos vaak de moeilijke weg.

Zonder overtuigend te spelen waren de beste kansen in de eerste 45 minuten voor NAC, dat gokte op de tegenstoot met de snelle dribbelaar Leonardo voorin. Die zorgde in de eerste helft voor het meeste gevaar. Na een half uur zette de Braziliaan Diba vrij voor het doel, maar hij faalde. Dat deed vijf minuten later ook Pinas nadat Leonardo hem een riante kans op 2-0 bood. Op slag van rust kwam FC Utrecht opnieuw met de schrik vrij toen de bal net naast de paal rolde. 'Wij waren de betere ploeg, maar NAC was gevaarlijker', erkende Booy.

Vijf minuten na rust al zette Fortuné FC Utrecht weer naast NAC. Vorm verrichtte in de 54e minuut een uitstekende redding op de kopbal van De Graaf uit een hoekschop. Zonneveld van NAC ging toch door op Vorm. Daarop volgde een hoop tumult met stevig duw- en trekwerk van beide kanten. Arbiter Vink loste het op het op met geel voor Kruys en Zonneveld. Tot woede van het thuispubliek. Toch bedaarden de gemoederen daarna binnen de lijnen weer snel in de tweede helft die nauwelijks kansen opleverde.

NAC was zes minuten voor tijd al dicht bij een tweede treffer met een kopbal van Penders die de lat raakte. Zo leek het duel op een puntendeling uit te lopen. Tot in de extra speeltijd het dus toch nog mis ging voor FC Utrecht.

Zondag wacht opnieuw een uitwedstrijd. Dan is AZ de tegenstander.

Statistieken
9. Zwaanswijk 1-0
50. Fortuné 1-1
90+4. Slot 2-1

Arbiter: Vink
Geel: Dickoh, Kruys, Caluwé (FC Utrecht); Zonneveld, Diba, Leonardo, Stam (NAC)
Toeschouwers: 14.834

FC Utrecht: Vorm, Cornelisse, Dikoh, Broerse, Braafheid, De Jong (83. Somers), Kruys, Caluwé, Van der Gun, Fortuné, Kopteff (79. Douglas)


Hosting door HQ ICT Systeembeheer