Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
feestzalenhuur

Home - Profile - Archives - Friends

Tips als je een Feestzaal gaat afhuren

Posted on 7/1/2010 at 14:49 - 0 Comments - Post Comment - Link

Als je feestje gaat organiseren en je wilt een zaal huren dan moet je bekijken of je het zaaltje kunt splitsen voor meerdere groepen. Het gebeurt dat zalen bijvoorbeeld gescheiden kunnen worden door een flexibele wand. Het probleem is alleen vaak dat dit soort wanden nauwelijks geluid tegenhouden.

Misschien is het dan een beter alternatief om een zaal te huren die wat beperkter in de ruimte is maar niet hoeft te delen. Het is misschien beter om met je eigen genodigde het feestje te vieren. Bovendien, als er alcohol vloeit kunnen dingen altijd uit de hand lopen. Het kan ook zo zijn dat niet jouw gezelschap ruzie zoekt maar juist de andere gaste van de andere zaal die zich vervelend gedragen.

Je kunt voorgaande info gebruiken in de onderhandeling. De hele oppervlakte moet met aanbod van dit moment geen probleem zijn. Over het algemeen zullen verhuurders van zaaltjes proberen de indruk te wekken dat ze bijna zijn volgeboekt, dit is meestal een leugen. Er kan leuk geld verdiend worden aan verhuur van een feestzaal, maar feestzalen zijn echt niet de hele tijd propvol.

Er zijn natuurlijk uitzonderingen, maar dit kun je goed in schatten. Exclusieve horeca gelegenheden zullen over het algemeen niet gaan liegen of het nu wel of wel vol is, dus ga er dan maar vanuit dat je op hun mededeling kunt vertrouwen. Niet dat die mensen nou per definitie eerlijk zijn, maar ze zijn geloofwaardiger dan een kroegbaas. De inkomsten zullen ook minder doorslag gevend zijn dan bij een eenvoudig kroegbaas.

Een belangrijk advies is als je gaat vragen om een zaal te huren is om de rest van de benodigdheden van het feest direct mee te onderhandelen. Drank, muziek, presentatie, opstelling van de tafels, al die dingen. Het is niet fijn om hier naderhand nog discussie over te krijgen. Wanneer je alles in een keer goed regelt dan is dat veel meer relax toeleven naar het feest en is de kans groter dat een geslaagde dag of avond wordt.

Feestzaal Huren

Posted on 2/12/2009 at 13:12 - 0 Comments - Post Comment - Link

Als we een feestje te vieren hebt huur je een feestzaal. Over het algemeen wordt het gehuurd voor huwelijken of verjaardagen. Als je dan het aanbod bekijkt zie je al snel dat er heel wat te kiezen valt.

Met alleen de feestzaal huren ben je er namelijk nog niet! De ruimte is het belangrijkst, maar daarnaast heb je nog muziek nodig, drank, hapjes, accessoires... dat soort dingen.

Als je echter begint met ruimte heb je gelijk het belangrijkste. Wat je minimaal moet weten is het aantal gasten dar er gaat komen. Afhankelijk van hoe goed je mensen kent is het af te lezen aan het aantal uitnodigingen dat je verstuurt. Het hangt ook enigszins af van de gelegenheid. Is het heel bijzonder, zoals een huwelijk, dan komen de meeste mensen.

Als je dus iets erg bijzonders hebt kun je schatten dat er ongeveer 80% van de mensen komt. Als er wat meer mensen is dat niet erg, maar het is een goede vuistregel. Als je het gastenaantal hebt bepaald kun je ook ongeveer kijken wat je aan muziek en drank kwijt bent. De verhuurder van de zaal kan je meestal helpen bij het maken van een schatting van de kosten. Zorg dat je niet met een dubbele kater achterblijft door de drankkosten en maak er goede afspraken over. Er kan vaak een limiet worden afgesproken met de verhuurder.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer