Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
femme fatale

Description

life, lifestyle, gossips, fun, 18+


«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

DIEET

Dieet ik vind het een verschrikkelijk woord.
Het geeft je een gevoel van verplichtingen en daar hou ik niet van.
Ik denk dat de meeste vrouwen die met overwicht temaken hebben het wel met me eens zijn.
Ik ben een avond eter ik kan op de dag zelf, dus s,middag en s,avond mezelf goed onder controle houden.
Maar zodra de avond valt kan ik in een keer  van alles verzinnen om te eten.
Het is een vloek .Maar ook s,middags gaat het wel eens verkeerd hoor het ligt er eigenlijk aan hoe druk ik ben .
Heel vaak komt het bij mij voor dat ik overdag van alles moet regelen en dan heb ik geen tijd of vergeet ik het echt werkelijk om te eten. En doordat ik zo druk ben merk ik het niet eens.
Maar als ik me verveel…. tjah dan kan ik er wat van.
Tis niet dat ik extreme overgewicht heb hoor dat niet, maar er zijn zeker wel rolletjes die ik met plezier zou uitzwaaien alsof ik sta te zwaaien naar iemand die ik liever kwijt ben als rijk.
En als ik dan na een gezellige dag over de albert cuyp markt heb gelopen samen met mijn mams
Waar ik van alles heb gegeten wat ik niet zou moeten eten voel ik me meestal stout net  als een kind die stiekem in de stoep pot heeft lopen graaien. Ai ai ai waarom heb je dat nou gedaan denk bij mezelf. Een simpel antwoord: omdat ik een lekkerbek ben.
Twee weken geleden gingen mijn partner en ik naar een party en als vrouw zijnde wil je er dan
Tiptop uitzien. Dus een dag voor het feest ging ik de stad in om een outfitje te scoren.
Maar helaas ging dat niet zo gemakkelijk. Het begon bij een broek, skinny jeans helemaal hot, dus ik dacht ik ga naar zo,n broek opzoek. Na meer dan een half uur zoeken dacht ik WTF  geen van de winkels waar ik was geweest had de broek in mijn maat. Ik was zwaar geïrriteerd en klaar om de eerste beste winkelmedewerkster een uitbrander te geven. Het enigste wat ik in de winkels te horen kreeg was: nee mevrouw we hebben alleen maatje 34 tot 38. Ik dacht hoezo maat 34 tot 38 ? 
Waar zijn de maatjes 40 en 42 ? is iedereen op deze wereld zo slank dat 40 en 42 van de baan zijn geschrapt of word ik nu gedwongen om op dieet te gaan?. Uiteindelijk vond ik een skinny jeans in maat 40 ik was blij en kon wel een sprongetje van vreugde maken eindelijk gevonden!!!
De broek uit de rek gehaald en hup de paskamer in. In mijn gedachtes zag ik mezelf al staan in een skinny jeans. Die gedachte werd acuut uit mijn kop getrokken toen ik er eenmaal achter kwam dat de broek niet verder dan onder mijn kont kwam. Met een kwaaie kop liep ik de paskamer uit. Een winkelmedewerkster vroeg me als de broek goed zat ik zei: nee de broek is niet gemaakt voor een Surinaamse bil. Uiteindelijk nam ik genoegen met een spijker legging.
Volgende missie een topje of luchtig truitje. Ik wist in ieder geval wat ik niet zocht
Geen mouwloos of te strak en zeker geen wit. Alle truitjes die lekker losjes zaten waren mouwloos, iets wat ik absoluut niet wil aantrekken omdat mijn armen een beetje fors zijn en ik niet op een bodybuilder wil lijken. Andere truitjes zaten net weer te strak en aangezien ik geen beyonce buikje heb ging dat feestje ook mooi niet door. Uiteindelijk ben ik de stad uit gevlucht. Ik had een truitje geleend en die zat me perfect met mouw, ietsjes losjes rond de buik en een strakke band van onder zodat de figuur ook mooi naar voren komt en het er niet op lijkt dat je in een vuilniszak loopt. Wat een gedoe en gestes verschrikkelijk. Als ik een vriendin van patty brard was geweest had ik een dure korset uit haar kast getrokken ik denk dat ik er binnenkort zelf 1 aanschaf. In ieder geval om terug te komen op de dieet ooit zal ik eraan moeten geloven
Kilootjes komen gemakkelijk en vaak zonder dat je het door hebt. Weet je wanneer je kan zien als je echt bent aangekomen en dan bedoel ik dat je ook echt schrikt als je het ziet , niet van een  weegschaal waar jij op staat of een spiegel waar jij voor staat maar  van een foto waar jij op staat.
Altijd een zware tegenvaller niets is minder waar als jij je realiseert ik ben te zwaar.
Maar ook met mijn paar kilootjes extra voel ik me gelukkig. Ik voel me aantrekkelijk en op en top vrouw.       

 

sincerely yours femme fatale

 

elke week schrijf ik een nieuwe blogggg 

laat een comment achter !!!


Posted: 22:06, 27/5/2010
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer