Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

La vie...ces't une chante, joli et adorable...

De lentezon

22:17, 17/3/2010 .. 0 comments .. Link

Heb jij dat ook wel eens? In de opkomende lente? Dat je je afvraagt hoe het met je gaat en of het zo goed is?

Ze stond er weer, voor de deur vanmorgen. De zonnestralen klopte op mijn raamkozijn. Haar glimlach verblindde mijn zichtveld. Normaal word ik heel blij van haar, maar de eerste vraag die zij mij stelde was: is dit wat je wilt?

Elk jaar weer stelt zij mij die vraag. En elk jaar weer moet ik het antwoord even schuldig blijven. Weet ik het zo niet en moet ik weer op onderzoek uit. Net op het moment dat ik dacht dat alles even lekker liep en ik gewoon gelukkig ben. Want als je denkt te zijn waar je naartoe wilde, waar moet je dan nog heen?

Hier. Vandaag is de plek waar ik wil zijn, daar op mijn bank, in mijn huiskamer. De hond voldaan in haar mand, mijn vriend naast mij. Mijn bedrijf waar ik hard voor werk, de opleiding die ik nog volg. Ik ben er blij mee. Maar toch... er knaagt iets en er is één ding waar ik meer van wil... meer van mezelf eis, weet dat ik meer in mijn mars heb. Meer van mijn zang kwaliteiten, van mijn gevoel, van mijn expressie. En dat is waar ik aan ga werken, dat is de bloesem van mijn lentezon dit jaar.

Wende Snijders, zij is mijn voorbeeld. Ik wil van haar leren, me openstellen voor mijn gevoel, de teksten van het mooiste lied. Als ik een klein beetje van haar zijn heb geleerd, dan ben ik al dichtbij waar ik naartoe wil.

Dat is het antwoord lieve zon, je krijgt het op een dienblaadje.Het begin van een blogger

12:57, 11/3/2010 .. 0 comments .. Link

Een heerlijkheid. Wende Snijders zingt haar leven op een achtergrond van bomen, water, auto's. En ik zit aan mijn eettafel met een kop goede koffie, studie werk en mijn laptop. Eigenlijk moet ik daarmee bezig zijn, studie dingen. Maar mijn geest heeft zin in iets anders. Ontspanning, schrijven, leeg maken en dan verder gaan....

Mijn hond tuurt tevreden uit het raam. De eenden die daar zwemmen in gedachten vangend, zoals een goede jachthond betaamt. Ze zucht eens diep en gaat slapen op haar kussen. Eén oog op mij gericht, want stel je voor dat ik wegga.

Wende zegt iets tegen mij over het breken van een hart, dat ze daar geen zin meer in heeft. Dat ze mee wil gaan, waar hij ook heen gaat. Dat wil ik ook. Waar hij gaat wil ik zijn. Alleen voor hem. En als ik dat niet kan, breek ik mijn eigen hart. Liefde is zo mooi maar tegelijkertijd zo tegenstrijdig. Het stelt je ongevraagd voor dilemma's en keuzes die je niet wilt maken als je 26 bent. Misschien moet ik nog even wachten tot maandag, dan ben ik een jaar ouder. En als je ouder wordt, wordt het makkelijker zeggen de wijzen. Dus ik wacht nog even.

Mijn ambitie schudt mij wakker.. Duty calls. Ik moet verder, vanmiddag wordt er van mij iets verwacht op school. En morgen verwacht ik weer wat van mijzelf op het gebied van mijn eigen bedrijf. Dus ik volg braaf en negeer de wensen van mijn geest... and off she goes into the busy crowd..

In deze blogs ga je lezen over mij, de liefde die mij altijd drijft, mijn dilemma's, mijn werk, mijn ambities en mijn wensen voor balans en rust. Het zal een golf beweging zijn van emoties, gedachten, ratio en gevoel. Zwem je met mij mee?

Liefs DaniëlleAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

De lentezon
Het begin van een blogger

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer