Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Verslag Exploratieweek 2

dit is het weblog van: Britt Marien Tinne Noeyens Guillaume Engels Dieter Smits Jente Vochten

[ Home ] [ Profile ] [ Archives ] [ Friends ]

Laatste dag!

Het was een erg drukke dag vandaag! Vroeg aangekomen op school legden we de laatste hand aan de opdrachten. De posterpresentatie moest bekleefd worden, de hapjes en drankjes moesten gekocht worden...  Nu alles achter de rug is kunnen we het resultaat met trots aanschouwen!

Guillaume


[ 14:06 ] [ 24/4/2007 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Laatste dag!

Het was een erg drukke dag vandaag! Vroeg aangekomen op school legden we de laatste hand aan de opdrachten. De posterpresentatie moest bekleefd worden, de hapjes en drankjes moesten gekocht worden...  Nu alles achter de rug is kunnen we het resultaat met trots aanschouwen!


[ 14:06 ] [ 24/4/2007 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

de laatste loodjes...

Yuuu,

nog 1 dag en het is weer allemaal voorbij! Eindelijk zou ik zo zeggen. Zoveel werk en zo weining tijd, ge zou voor minder stress krijgen niwaar? Maar goed, onze exploratieweek is al bij al vlot verlopen. Morgen onze poster afwerken en dan onze presentatie doen. En dan zit het er op! En daarna is het tijd voor een goei fris pintje in de zon (hopelijk toch). Veel succes allemaal morgen !

Vermoeide groeten,

 

Dieter


[ 21:34 ] [ 23/4/2007 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Saaiheid troef!

Over deze dag valt weinig zinvol te vertellen...

Toch hebben we enkele positieve berichtjes: de straatenquête is afgewerkt, en ook met de andere opdrachten vlot het goed. De vakken Frans, medialeer, recht, geschiedenis en statistische verwerking zijn reeds afgewerkt.

Daarnet hebben we een bespreking gehad met onze begeleider. Hij heeft ons vooral geholpen met de posterpresentatie!!!

Op deze moment zijn Guillaume en Britt onderweg naar het verre Groot-Bijgaarden om een interview af te nemen van Koen Brebels, verantwoordelijke voor sponsoring en events van Het Nieuwsblad.

Greeeeeeeeeeeeetzzz Tine.


[ 13:58 ] [ 20/4/2007 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Onze poster wordt zwart gespoten... Opgepast voor de vingers!


[ 19:16 ] [ 19/4/2007 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Batterijkes opladen in het zonneke met een snackske.


[ 19:12 ] [ 19/4/2007 ] [ 1 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Tine en Britt ijverig aan het werk!


[ 19:10 ] [ 19/4/2007 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Dag 2 | Komaan Festhoppers!

Hey hier zijn we weer!!

Over vandaag kunnen we wel zeggen dat het een vruchtbare dag is geweest! Enkele taken zijn al zo goed als afgewerkt, we hebben een beetje kunnen brainstormen over de befaamde posterpresentatie én we hebben een interview kunnen regelen met iemand van Het Nieuwsblad! Nu..nog niet denken dat alles voorbij is natuurlijk want er zullen de komende dagen nog bergen werk verzet moeten worden! Maar als iedereen met evenveel enthousiasme verder werkt, komt het allemaal wel in orde! Houd die moed erin Festhoppers!!! We kunnen het!!!

-Jente-


[ 13:48 ] [ 19/4/2007 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Dag 1| Eerste post

 Yuuuuuuuuu de manne!!

De Festhoppers hier. Wij maken deze week de opdracht over reclame op jongerenfestivals. We zijn begonnen met het begin, het verdelen van de taken. Met veel enthousiasme deden we de map open, maar bij het zien van de hoeveelheid aan taken zonk de moed ons eventjes in de schoenen. Het zal moeilijk zijn om ze allemaal af te werken in deze korte tijdspanne.

Ons interview zouden we graag afnemen bij Herman Schueremans. Het eerste contact is al gelegd, nu hopen dat hij tijd heeft. Volgens ons is hij wel iemand die veel over ons onderwerp weet, hij heeft tenslotte de evolutie daarin goed kunnen volgen.

Volgende keer meer, wij beginnen nu officieel aan onze explo week!!!

-Britt-

 


[ 13:00 ] [ 18/4/2007 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Hosting door HQ ICT Systeembeheer