Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

verslag exploratieweek 1

28/11/2006 - Het einde is nabij!!

Na een hectische, opwindende en leuke week hebben we eindelijk de eindstreep bereikt. Vandaag hebben we ons nog met het volgende beziggehouden:

  • moodboard
  • de laatste touch aan ons visueel dagboek
  • evaluatieformulieren
  • portfoliokaft overlopen en de laatste hand gelegd aan de opdrachten
  • onze originele slogan voor beleefdheid gevonden
  • presenteren van ons visueel dagboek

Dit was het dus voor de eerste week van de exploratie, het was een waar genoegen en tot de volgende keer!!

 

De Festivisers

 

P.S.: Het veranderen van de kleurcombinatie van ons weblog is helaas niet gelukt dus onze excuses voor dit ongemak.

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

27/11/2006 - Snipperdag

We zijn onze dag om 11u begonnen. We staan goed op schema en iedereen had zijn taken tijdens het weekend flink gemaakt. Sylvie nam Frans voor haar rekening en Dorien stortte zich op Spaans, medialeer en pr. Jelle en Karen deden ook een deel van PR, Economie en Duits en ons JoŽlleke zorgde voor het resultaat van sociologie.

 

Sylvie, Dorien en JoŽlle zochtten de bedrijven en contactpersonen met betrekking tot ons onderwerp voor de hoofdopdracht terwijl Karen en Jelle reeds aan het visueel dagboek begonnen. Na de laatste kleine afwerkingen en opzoekwerk te hebben afgerond hebben we allemaal samen aan het visueel dagboek gewerkt. We hebben enorm veel knip- en plakwerk gedaan en hebben enoten van het knutsellen. Ons eerste ontwerp was een beetje saai en toen besloten we van elke dag voor te stellen alsof we ons op een festival bevonden. Eťn dag zitten we in een tent, de volgende staan we op het podium en de derde dag staan we op een reclameaffiche voor bier op het festival zelf. De festivisers in concert!

Het was leuk om te doen, we hebben veel gelachen en het zorgde voor een grappig en bevredigend resultaat, vooral toen Karen Jelles neus eraf knipte  ! De laatste afwerkingen en details van zowel het visueel dagboek als de gehele kaft en het moodbord is nog een allerlaatste taak voor morgen en dan kunnen we, hopelijk succesvol, de exploratieweek afsluiten.

 

      

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

24/11/2006 - Rock this party!!!! Everybody work now...

We zijn de dag weeral vroeg begonnen, klokslag 9 uur stonden we weer met zen vijven paraat. Vandaag  werd de laatste hand gelegd aan de 2 campagnes voor Engels. Dorien, Sylvie en JoŽlle beeÔndigden het visueel aspect van hun campagne met behulp van Jelle zijn kennis van photoshop. De campagne van Karen en Jelle beŽindigen ze ook. Er zijn nu dus 2 nieuwe topproducten op de markt: Crush(energiedrank) en Safe(condooms). Verder heeft Sylvie al opzoekwerk gedaan voor Frans. Karen en Dorien hebben voor de vakopdracht van Medialeer het tijdschrift "Out soon" gevonden. Het interview van gisteren is nu helemaal uitgetypt en verbeterd door Dorien en JoŽlle. Karen en Jelle hebben voor economie 2 teksten samengevat. Verder heeft Sylvie de eerste stap van de hoofdopdracht al gezet en in het weekend zal ieder van ons nog een taak volbrengen. Op naar de eindmeet...
(aan de lay-out van de weblog wordt op dit moment gewerkt, we zullen zo snel mogelijk de kleuren aanpassen)

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/11/2006 - groepje 5 rockt de tweede dag van de exploratieweek nog steeds

Wij zijn 's morgens om 9uur met volle moed begonnen aan de vele taken. Jelle en Karen zijn begonnen met de vragen voor het straatonderzoek en om half 11 zijn ze op de Meir de enquÍtes gaan afnemen. Direct daarna hebben ze de resultaten bestudeerd en een gedetailleerd verslag geschreven. Terwijl Jelle en Karen dat alles hebben gedaan waren JoŽlle, Dorien en Sylvie druk in de weer met het verzinnen van vragen voor het interview met Festival Bob. Tegen de middag hebben we dat alles afgerond en zijn we even iets gaan eten, zodat we terug genoeg energie hadden om er in de namiddag terug in te vliegen! In de namiddag zijn we in 2 groepjes begonnen aan de vakopdracht van Engels en hebben we een gesprek gehad met mevrouw Weuts. Zij heeft op al onze vragen een antwoord kunnen geven. Om de stress van het vele werk een beetje te verminderen hebben we elk lid van het groepje al een taak gegeven om in het weekend te doen, zodat alles verder rustig en zonder te veel stress kan verlopen. Uiteindelijk heeft jelle om half 5 het interview met Festival Bob nog afgenomen en wij hebben hem gesteund als groep door aanwezig te zijn. Daarna kon iedereen naar huis voor een welverdiende rust!

 

          

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

22/11/2006 - You rock, we sell

Vandaag 10u. 's ochtends, alle CM-studenten wachten aan campus Jacob, benieuwd wat er hen te wachten zou staan...

We gingen van start met een briefing en kregen een heel weekoverzicht, daarna kon het knutseluurtje van start gaan. Hoe zou ons visueel voorblad eruit zien? Welke slogan past erbij?  Na wat overleg en knip-en-plak-werk kwamen we tot een rockend geheel. Met de naam festivisers, een leuke woordspeling (samensmelting van festivals en advertisers), gaan we de expoiratieweek tegemoet.

De volgende opdracht vergde een beetje zoekwerk.  Zowel in de school als in 't stad losten we de vragen zonder vele problemen op. Met de juiste antwoorden verdienden we een puzzelstuk, dat op het einde van de dag als moeilijke(!) puzzel gemaakt zou worden.

We sluiten de dag af met een welverdiend pintje in Hill Diar and off we go...

Een eerste productieve en creatieve dag over festivalpower en reclame...

Kortom... You rock, we sell

 

             

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Dit is het weblog van Dorien Reykers, Sylvie Vanfleteren, Jelle Jordaens, Karen Konings en JoŽlle Edelman.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer