Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

feyenoordshirt

feyenoord shirt

16:20, 8/9/2010 .. 0 comments .. Link

Feyenoord shirt

Niets identificeert het spel zo veel als de voetbalshirts. Het shirt is het belangrijkste onderdeel van het uniform. Het voetbalshirt is uniek.
Het shirt heeft veel te lijden gehad onder de veranderingen door de jaren heen. In het begin werden de shirts meestal gemaakt uit katoen en waren relatief dik in vergelijking met de moderne. Dit was een nadeel, want als de spelers gingen zweten werd het shirt zwaarder en zwaarder.

Het feyenoord shirt van de oude dag waren erg simpel, als het om de vormgeving gaat, meestal wit of donker met enkel het merk en het clubembleem erop.

Het
feyenoord shirts werden steeds fraaier en fraaier, dit omdat het spelletje in de loop der jaren populairder en populairder werd. Er was een punt waarop de ontwerpers ook inzagen dat katoen niet de juiste stof was voor deze sport. De ontwerpers stapten over naar polyster.

Tegenwoordig gebruiken de clubs het shirt voor marketing strategieën, met de naam of het logo van grote bedrijven op het shirt. De shirts vinden de laatste jaren gretig aftrek bij de fanshop eigenaren, waarop de grootte sportmerken de prijzen maar bleven opvoeren en opvoeren. Tot op het punt waarop  we nu zijn 75 euro voor  een volwassen en 65euro voor een kindershirt. Broekje, kousen en de naam van je favoriete speler en je zit al snel over de 130 euro. Tijdens sinterklaas of verjaardag misschien een uitshirtje erbij of een trainingspakje want ja... de andere jongens op school hebben het ook.


Een feyenoord shirt is niet alleen een shirt, maar het is een identiteit. Het is de liefde van een fan in de richting van de club die hij ondersteunt, het is als een tweede huid voor sommige mensen.

De laatste jaren komen de webshops met voetbalshirts als paddenstoelen uit de grond. Deze sites beconcurreren elkaar flink en daarom zijn de prijzen op internet in ieder geval fors gedaald en wordt de voetbalshirt branche op internet dus groter en groter.

Ik heb voor uw de 1 van de goedkoopste opgezocht:

 www.soccerfanshop.nl, www.soccersale.nl

Tenslotte rest mij te zeggen:

WEAR IT WITH PRIDE.... Ook als het even minder gaat met je club.

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

feyenoord shirt

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer