Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Chronische Lymfatische Leukemie, dat heb ik. Zeggen ze....

Wait and See

22:09, 15/5/2012 .. 0 comments .. Link

Helemaal blij waren we niet toen we 3 weken geleden terug kwamen van de uitslag van de internist. Ja het was wel goed nieuws. Maar toch weer niet.

Ik hoopte toch wel stiekum dat ik haar verkeerd had begrepen. Ik was alleen toen ze me eerder vertelde dat ik CLL had. Ik kon haar toch wel verkeerd hebben begrepen? Of ze konden toch een fout hebben gemaakt in het lab?

Maar hoop op foutje werd al minder toen ik voor de echo van mijn bovenbuik moest. Op de aanvraagformulier stond toch echt CLL.

En toen naar de uitslag. Gelukkig milt en lever waren goed. Gelukkig? Moeten we daar gelukkig mee zijn? Ja, dus. Betekent dat ik één van de gelukkigen ben die in de Wait en See beleid valt. Je bent ongeneeslijk ziek,maar je mag gaan afwachten. Gelukkig je mag gaan afwachten. Wachten op...........

Wait and See...... duurde 1 dag. Telefoontje van internist. Radioloog ziet toch een lympfklier in mijn buik waar ze vraagtekens bij hebben. Er zal een Pet scan gepland gaan worden.

En we wachten weer. Wachten op de  Pet scan. En weer wachten op de uitslag. Ah, weer geluk. We hoeven dan maar 2 dagen te wachten op de uitslag.                                                                                        Wait and See.

Waarom een Pet scan. Ik kan nergens iets lezen over een Pet scan, wel een Ct scan. Wat zien ze dan? Wachten op, wachten tot dat ik daar lig en anderen al achter de scherm dingen zien of niet?

Wait and See

 

 Ongeneeslijk ziek????

21:03, 15/5/2012 .. 0 comments .. Link

De hele dag door ben ik bezig. Bezig met denken. Denken over mijn vent, mijn kids, mijn leven,mijn gevoel.

 Wat voel ik nou?  Hou ik mezelf voor gek?  Besef ik het nu wel of niet wat het allemaal betekent of kan gaan betekenen?  Hoe onthou ik alles? Waarom laat ik dingen nu gaan,dat ik nooit eerder zou laten gaan?  Wat gaat er met onze leven samen gebeuren?  Wat is belangrijk, wat niet?  Wat denkt mijn vent? Vertelt hij mij wel alles?  Wanneer word ik zieker?  Hoelang blijft het goed gaan? Wanneer gaan ze behandelen?

Hoe word ik beter? is niet een vraag. Ik word niet beter. Ik ben ongeneelijk ziek.

En dat is raar, want ik word niet beter,maar ook  nog niet behandeld. Maar ik kan nog jaren leven. Misschien of misschien wel niet.

 

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Wait and See
Ongeneeslijk ziek????

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer