Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Blog van Fleur 

13:58, 7/10/2009  ..  0 comments  ..  Link
Krap bij kas
Na de scheiding met mijn ex-partner is er veel veranderd in mijn leven, zo ook mijn financiele situatie. Ik heb altijd de rol van huismoeder vervult tijdens ons huwelijk en werkte dus ook niet. Ons gezin kwam prima rond van het inkomen van mijn ex-partner.
Nu we gescheiden zijn is de situatie natuurlijk heel anders en moest ik zorgen voor een eigen inkomen. Dit is gelukkig gelukt (werk nu als receptioniste bij een groot IT bedrijf).
Helaas moet ik het nu met veel minder geld doen dan ik gewend was en hierdoor kwam ik op het idee om voor iedere maand een budget op te stellen. Aan het einde van iedere maand controleer ik al m'n uitgaven en inkomsten.

Overzicht van mijn uitgaven
Zoals ik net zei ga ik iedere maand na hoeveel ik precies heb uitgegeven om te kijken of ik mijn budget niet heb overschreden. Om al mijn uitgaven bij te houden maak ik gebruik van het programma C@shflow Manager van www.bankingtools.nl, ik ben op het idee gekomen om dit programma te gaan gebruiken door een vriendin die het al een paar jaar gebruikt voor haar budgetten.

C@shflow Manager
Met C@shflow Manager kan ik makkelijk overzichten opstellen van mijn inkomsten en uitgaven, om zo mijn budget in de gaten te houden. Doordat ik nu een duidelijker beeld heb van mijn uitgavenpatroon, is het ook makkelijker voor mij om snel te zien op welke kosten ik kan besparen. C@shflow Manager importeert al mijn banktransacties via internetbankieren en geeft deze in een mooi financieel overzicht weer, vaak weet dit programma zelfs mijn transacties automatisch te rubriceren!

Programma is gratis te proberen!
C@shflow Manager is gratis te proberen! Wil jij ook je budget in de gaten houden, kijk dan zeker eens op de site van C@shflow Manager (bankingtools.nl).

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Untitled

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer