Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Aandacht krijgen en vasthouden Home | Profile | Archives | Friends

Online Dating2/3/2010
Daten, is het niet iets wonderbaarlijks? Al die onzekerheid en spanning die aan een eerste date voorafgaat. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Wat moet ik aandoen? Zal hij me wel leuk vinden? Wat als er rare stiltes vallen? Vragen die we ons allemaal stellen voordat we onze potentiele Romeo ontmoeten. Helaas ben ik de laatste tijd weinig Romeo's tegen gekomen en omdat ik de spanning miste heb ik een oplossing gezocht.

Wie had gedacht dat online dating me de oplossing zou bieden? Ik in ieder geval niet. Maar aangezien een vriendin van mij erg enthousiast was over een dating site ging ik er ook maar een keer kijken. En ze had gelijk, het is erg goed voor je ego. Als je er een beetje leuk uitziet dan heb je al snel aanspraak van mannen. Alleen jammer dat de meeste priveberichten niet erg indrukwekkend zijn. Ze beginnen met 'Hoi, alles goed?' 'Zo je bent sexiiiii' 'Wat heb jij grote borsten' of 'Mag ik je beffen?' Als dit het niveau is wat de huidige mannen ons te bieden hebben dan ben ik zwaar teleurgesteld. Omdat ik de hoop niet helemaal wil opgeven en de mannen toch een handje wil helpen krijgen ze hierbij een gratis les online daten van mij.Hoe leg ik contact met een aantrekkelijke vrouw op datingsites?
Het gaat er niet om dat je haar een compliment geeft over haar uiterlijk. Aangezien aantrekkelijke vrouwen een minderheid vormen op datingsites zullen het je niet verbazen dat sommigen, wanneer hun profiel voorzien is van leuke foto's en tekst, zich kunnen verheugen op meerdere berichten per dag. De meeste van de mails zullen hetzelfde zijn, met inhoud zoals hierboven beschreven. Het gaat er dus om een bericht te schrijven dat opvalt. Deze berichten zijn grotendeels voorzien van een dosis humor. Bovendien is het ook belangrijk om te laten zien dat je de moeite hebt genomen haar profiel te bekijken en door te lezen. Je kan gerust een rake opmerking maken over iets wat op haar profiel staat. Als dit je gelukt is, dan kun je er bijna 100% zeker van zijn dat ze ook zal reageren op je bericht. Dit is namelijk een manier om te laten zien dat je niet oppervlakkig bent maar ook enige diepgang bezit.

Nou mannen, laat zien dat jullie iets met het advies doen. En laat het flirten beginnen.


fairflirt
De Huisvrouw
Daten
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer