Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
sterke vrouwen

Description
My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

Nicole Kidman

Een Australische actrice van 39 jaar. En eerlijk gezegd, ben ik best verliefd op haar. Een stille verliefdheid; dat zullen velen wel hebben, dat hij/zij verliefd is op een vrijwel onbereikbaar iemand. Zolang het daarbij blijft, is er niets mis mee.

Ikzelf heb aardig wat foto's van deze vrouw van 1 meter 79 in m'n computer staan. En nog wat gewone foto's en plaatjes.

Wt een bloedmooie vrouw is dat, zeg!!! En ook een slimme en sterke vrouw. Al is dat laatste meer haar persoonlijkheid.

Al eens die commercial gezien van Chanel Nr. 5?

Waarin zij als een soort Assepoester acteert. Die kan ik niet vaak genoeg zien. Maar ook mag ik graag films zien waarin zij speelt.

"Practical Magic" en "Moulin Rouge" zijn m'n favoriete films.

Een echte officile website van Nicole Kidman ben ik nog niet tegen gekomen. Ja, op het internet steekt het wel de moord van de foto's en (dubieuze) websites met een artikel over haar.

Ik zou haar best eens willen ontmoeten. Al is de kans dt dit ooit gebeurt, kleiner als de kans op het winnen van de jackpot in de Staats-loterij: 0,0000000001 %. Er over dromen mag echter altijd.

En mocht dit ooit gebeuren, zou ik met hevig trillende benen staan, hyperventileren, knalletje-balletje rood worden, stotteren, etc. Maar misschien valt het wel mee. Nou ja, wat mij betreft, is Nicole Kidman de mooiste vrouw die er op dit moment is.

Overigens, had ikzelf een vrouw geweest, zou ik een oogje hebben op die Britse darter Ted Hankey. Die kale met een Dracula-tattoo op n van z'n armen.


Posted: 20:45, 26/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Ana Ivanovic

Tennis mag ik ook graag zien. En een ieder heeft ook daar zo zijn of haar eigen favoriet. Maria Sharapova mag er best wezen. Ik zou best eens met haar op de foto willen. En wat mij betreft, mag zij daarbij best schoenen met hoge hakken aan. Van zichzelf is deze blonde Russin al behoorlijk lang; zo'n 1 meter 88.

Maar mijn favoriet is toch de Servische Ana Ivanovic. Zie haar website: www.anaivanovic.com. Behalve dat ook zij aardig lang is (1 meter 83), is deze sportvrouw behoorlijk aantrekkelijk. En een behoorlijk intelligente vrouw. Had ik ongeveer haar leeftijd, was de schrijver van deze blog wel degelijk verliefd op haar. Ben ik nou ook wel, hoor. Een beetje..........

En ja, ook deze twee dames zijn aardig sterk, hoor. Met n van deze twee zou ik best eens een potje willen armdrukken.

Ana Ivanovic staat op dit moment in de WTA-ranglijst op een 14e plek. Ik hoop dat zij volgend jaar eindelijk eens een groot toernooi wint.

In deze weblog zullen tezijnertijd nog wel meer vrouwen beschreven worden. Zoals oa. Nicole Kidman, Heidi Andersson, Lauren Jackson, Ielja Strik, Astrid Kersseboom (ik mag haar wel), en nog een paar namen waar ik op dit moment even niet op kan komen.


Posted: 17:58, 16/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Danica Patrick

Sinds Mei vorig jaar (eigenlijk al eerder) ben ik een echte fan van de Amerikaanse IndyCar-coureur Danica Patrick, waar ik al eerder over schreef. Een klein vrouwtje van 24 jaar (geboren op 25 Maart 1982), ongeveer 1 meter 57 lang en ongeveer 50 kilootjes schoon aan de haak. En zij rijdt in de Indy Racing League (IRL); zeg maar de tegenhanger van de Formule 1. Met het verschil dat men in de IRL voor 90 % op kombanen rijdt, ofwel "Oval's". Slechts 2 of 3x rijden zij op een gewone circuit, waar links n rechts wordt gestuurd. Op de "oval" stuurt men vrijwel links. Vorig jaar kreeg zij gezelschap van een andere vrouwelijke coureur, Sarah Fisher. Zij reed in 2002, voorafgaand aan de Formule 1 van de USA op de Indianapolis Motor Speedway, 3 demo-rondjes in een F1-bolide van McLaren-Mercedes, ofwel de "Silver Arrow". Maar doorgaans rijdt Danica Patrick als enige vrouw tussen al die kerels. En voor diegenen die vinden dat vrouwen niet kunnen rijden, heb ik een vervelende mededeling: deze vrouw kan spijkerhard rijden (met snelheden tussen de 250 en 370 km p/uur), n zij heeft een zr goede wagenbeheersing. Hier kan huilebalk Jos "Grindbak" Verstappen een puntje aan zuigen. Die Limburger weigert nog langer te rijden voor het A1GP-Team Nederland omdat men slecht is van betalen. Heeft hij er ook wel eens aan gedacht dat voor het salaris dat "meneer" krijgt, een doorsnee burger zich er voor vl langer in het zweet moet werken? Maar dit terzijde.

Vorig jaar had ik een kaarsje aangestoken n zat ik met dichtgeknepen billen en een hartslag van ruim boven de 200 x p/minuut voor de tv bij de INDY 500, toen Danica aan de leiding reed. Met mij -denk ik- nog een hoop andere race-liefhebbers, die haar een warm hart toedragen. Met een slokje mr brandstof (methanol) had zij deze grootste 1-daagse sport-evenement kunnen winnen cq. geschiedenis kunnen schrijven.

Maar helaas, het pechduiveltje was aan haar kant; met nog een paar ronden te gaan, moest zij gas minderen om brandstof te sparen. Als 1e werd de Brit Dan Wheldon afgevlagd.

Danica werd uiteindelijk toch 4e. Een zr knappe prestatie. En die dag had zij met haar sterke optreden de show gestolen.

Dat zou volgend jaar best wr kunnen gebeuren. Dan rijdt zij voor het team AndrettiGreenRacing. Met een Honda-motor achter haar rug. En men mag van mij weten: mocht Danica Patrick er in slagen om inderdaad de INDY 500 te winnen, laat ik haar portret mt bolide als tattoo op m'n rug zetten. 


Posted: 22:17, 5/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

De Verkiezingen

De verkiezingen komen er weer aan. Ik heb zelf mijn keuze al gemaakt. Ik vertel niet op welke partij ik stem, en ook niet of het links of rechts is.

Wel kan ik vertellen dat ik bij elke verkiezing (gemeente-raad, tweede kamer, etc.) ALTIJD op een vrouw zal stemmen. Die ik dan ook het liefst als Minister-President zie. Als het kan, eentje met "big ball's", die haar kabinet enkel en alleen uit vrouwen kan samenstellen.

De meningen hierover zullen verdeeld zijn. Dat mag; daar is niets mis mee. En waarom ik doorgaans op een vrouw stem?

In een groot aantal landen zijn het vaak de heren die, in geval van een conflict, ferme oorlogs-taal gebruikt. Een uitzondering hierop is de vm. Prime Minister van Groot-Brittani, Thatcher. Denk maar aan de Falkland-oorlog in 1982. Mijns inziens een zinloze oorlog, met aardig wat doden. maar dit terzijde. Ik zou wel eens willen weten wat er zou gebeuren wanneer bv. de Verenigde Staten, Frankrijk en Israel een vrouw als staatshoofd zou hebben. Zou dat de veiligheid op deze aardkloot een stuk beter maken? Ik denk van wel.

Bush, Blair, Chirac, S.Hussein, Balkenende, Putin .....

Weg met al deze kerels met hun spierballen-taal!!!

Wat mij betreft, mag er een frisse wind waaien. Om te beginnen in de Nederlandse politiek. En wat mij betreft, mag het ook een kabinet zijn met vrouwen uit verschillende partijen. (PvdA, CDA, VVD, SP D'66, GroenLinks, etc.) Waarom zou dat niet kunnen? Wouter Bos, Mark Rutte en JP Balkenende in n kabinet, dat is gedoemd te mislukken.

Maar bv. Maria v/d Hoeve(n), Agnes Kant, Sharon Dijksma, etc. in n kabinet; mijns inziens zou dat best kunnen.

Ik stem overigens liever met het rode potloodje. Zodat de dames en heren van alle kiesdistricten alle stembiljetten lekker met de hand n het blote oog mogen tellen.

 


Posted: 18:06, 1/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

17-jarige vrouw (kickbokster) bevalt n dag na demo-partij van dochter

Gisteravond hoorde/las/zag ik dat een 17-jarige vrouw, die op zondag jl. nog in de ring stond te kickboksen, een dag later een wolk van een dochtertje had gebaard.

En zelf had zij niet eens in de gaten dat zij zwanger was! Ja, zij was wel ongeveer 2 kilootjes aangekomen. En zij was gewoon ongesteld. Niets wees op de aankondiging van een baby. Om dan nietsvermoedend zo'n 4 keer in de week te gaan trainen.

Alleen het idee al, om met een baby in de buik in de ring te gaan ..........

Ik hoop niet dat het kind enig letsel heeft opgelopen. Want het lijkt mij dat zowel in een training als in een (demonstratie-)wedstrijd ook de buik aardig wat trappen en/of stoten te verduren krijgt. Wie de beelden op de televisie heeft gezien, zag dat haar kind -een kleine spruit van nog geen 2 kilootjes- kerngezond in de couveuse lag.

Overigens verdient in mijn ogen k de ring-arts een pluim, door de demo-partij voortijdig te staken, omdat hij zag dat de vrouw in kwestie wel eens zwanger kon zijn.

Wat een dag later ook duidelijk werd. Daarmee heeft de ring-arts erger voorkomen, en een pasgeboren leven gered. Dat het met moeder en kind goed mag gaan.....


Posted: 17:43, 26/10/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Sterke vrouwen

Sterke vrouwen, ze bestaan wel degelijk, hoor. Meestal ziet men dat wel aan de buitenkant, maar vaak ook aan de binnenkant. Een mooi voorbeeld hiervan is n van m'n ex-collega's (een vrouw van inmiddels 54 jaar), die in de loop der jaren een goeie vriendin is geworden. Klein van stuk (1 meter 58 bij 54 kilo), maar in sommige gevallen komt er bij haar k bepaalde krachten vrij, waardoor zij tot vl in staat is.

En ja, deze vrouw is zelfs sterker als mij (30+, 1m76, 75 kilo schoon aan de haak) (de schrijver van deze weblog is overigens een man; dat zal U hopelijk wel begrijpen).

Maar dacht U dat ik mij hiervoor zou schamen? Vergeet het maar.

Ja, op z'n tijd verlies ik het nogal eens van haar met een potje armdrukken.

En als collega had ik toendertijd al een enorme bewondering voor haar. Wij zaten beiden in de kleinmetaal. Ik zit er anno 2006 nog steeds; zij is inmiddels werkzaam in de taxi-wereld. In deze vrouw ben ik ik een goeie collega kwijt, maar ben ik een vriendin rijker!!!  Eentje waarmee ik kan lachen en huilen, en waarbij ik alles kwijt kan, zonder mij te hoeven schamen. En andersom ook.

En als men dan zegt: "Jouw vriendin is een stuk sterker!", zeg ik: "Nou, n? Mag dat niet, dan?" Er zijn nog altijd kerels die zich hiervoor schamen. Waarom?

Bovendien is m'n vriendin k van binnen een sterke vrouw. Dat zal wellicht wel te maken hebben met haar sterrebeeld Schorpioen; en in het Chinese Dierenriem valt zij onder het teken Draak. Schorpioenen kunnen zr giftig zijn, maar zijn k goud-eerlijk! En echte doorzetters. En wie een Draak kwaad maakt, krijgt een vuurspuwende Draak tegenover zich. Bij de vrouw in kwestie kan men -als zij kwaad is- "vuur in haar ogen zien branden". En dan kan men beter een blokje om lopen.

Zij heeft in haar 54 jaren al aardig wat meegemaakt. 4 kinderen, 6 kleinkinderen, n keer getrouwd geweest, n een "vriend" gehad. Een x-aantal heftige jaren gehad, met soms ook leuke en mooie momenten, maar helaas vaak ook gewelddadige momenten. Inmiddels is zij alweer zo'n 7 jaar vrijgezel. Ook op het werk heeft zij best wel wat meegemaakt. Niets en niemand heeft haar klein/kapot kunnen krijgen.

Dat zij als collega op m'n pad kwam, was voor mij een ommekeer. Want aan haar kon ik mij enorm optrekken op de werkvloer. En deze vrouw heeft bij mij (ik val zelf onder het sterrebeeld Vissen, en in het Chinese Dierenriem ben ik een Hond) aardig wat veranderd. Zij gaf mij als eerste het gevoel dat ik k wat kon! En sowieso ben ik in de loop der jaren aardig in m'n voordeel veranderd. En tot op de dag van vandaag ben ik haar hiervoor nog altijd dankbaar. Zij was overigens de eerste die wist dat ik nog altijd meer val op een sterke vrouw. Eentje waar ik mij veilig kan voelen.

Zo eentje waar men in de avond wel mee door een donkere straat kan lopen.

Zodra ik zo'n vrouw ben tegen gekomen, is dat te lezen in deze dagboek.

 

Nog een paar sterke vrouwen? De Nederlandse schrijfster/journaliste/heks Susan Smit, de Hongaarse schaakster Judit Polgar, de Nederlandse Lucia Rijker (bokst in de V.S.), en de Amerikaanse IndyCar-coureur Danica Patrick. Een vrouw van momenteel 24 jaar en 1 meter 57, die met ongeveer 300 km per uur over de "Oval's" rijdt in de Indy Racing League (I.R.L.). Volgend jaar rijdt zij bij Andretti/Green Racing in een zwart-blauwe wagen. Kijk maar eens op haar website: www.danicaracing.com/flashIndex.html. En op aanverwante websites. Behalve dat zij er best wel mag wezen (een mooie vrouw; absoluut gn manwijf!), is zij k een slimme vrouw. 

En ook een vrouw met een goeie wagen-beheersing. Ja, k vrouwen kunnen hard rijden, hoor. Sarah Fisher (I.R.L.), Milka Duno (A.L.M.S.), en zo kan ik er nog een paar noemen. Maar Danica Patrick springt er wat mij betreft bovenuit. Zij kan wel degelijk de beroemde 1-daagse evenement "de Indy 500" winnen, op de Indianapolis Motor Speedway. Judit Polgar, die momenteel in Nederland is, vond ik als 13-jarig meisje al goed. In het verleden zijn er achter het schaakbord al verschillende reputaties gesneuveld van mannelijke grootmeesters. Anno 2006 geldt zij nog steeds als s'werelds beste vrouwelijke schaker (schaakster). Judit en Danica, twee ogenschijnlijk totaal verschillende vrouwen in twee totaal verschillende sporten. Met echter n overeenkomst: zij kunnen beiden het mannelijke bastion slechten.

Danica zou dat kunnen door de Indianapolis 500 te winnen, en evt. de I.R.L.

Judit zou dat kunnen door Wereld-Kampioen bij de mannen te worden.

Ik zou best eens ergens een dubbel-interview met deze twee dames willen lezen/zien.

Momenteel is het alweer donderdag 26 Oktober 2006, midden in de nacht.

De schrijver van deze blog duikt nu dus lekker z'n bed in.

 


Posted: 17:09, 25/10/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer