Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Follow Me

10'11'2010

{ 19:21, 10/11/2010 } { 0 comments } { Link }
Vandaag was een rampzalige dag... Eerst kwam Joppe mij niet ophalen zoals hij altijd doet voor school. Toen ik naar het plein ging, waar ik langs moet om naar school te fietsen, stond Joppe daar met het groepje kinderen waarmee we altijd samenvoegen! Nou okÚ... dan voor een keertje. Dus ging ik maar met Sanne naar school fietsen. Op school in de lunchpauze kwamen Joppe en Thomas heel de tijd naar mij toe met het bericht dat Marijn iets aan mij wou vragen, ik zei heel de tijd dat Marijn maar zelf naar mij toe moest komen als hij wat wou vragen. Dus na vijf minuten stond Marijn voor mijn neus... Hij vroeg me verkering! Aan mij! Ik begon opeens te twijfelen... waarom zou hij aan mij vragen? Is dit een grap? Dus ik zei dat ik het na het laatste uur zou zeggen. Tijdens het op een na laatste uur kwam Sertley naar mij toe, met de melding dat als ik tegen Marijn ja zou zeggen, hij zou zeggen: 'Ik niet' Dus begon ik nog erger te twijfelen. Ik hoopte dat het niet waar is, maar als het wel waar was... Toen was het het einde van de dag... zo snel als ik kon rende ik naar de kluisjes, stopte alle boeken in mijn tas en rende naar mijn fiets, daarmee racete ik naar de overkant van de school. Ik stapte even af om mijn handschoenen aan te doen toen een stuk of 5 jongens uit de klas om me heen gingen staan met hun fietsen. Marijn stond recht voor me. Alle jongens riepen iets, maar ik kon het niet verstaan. Ik keek Marijn recht aan en smolt van binnen. Ik dacht aan het briefje in mijn zak. De conciŰrge riep dat we ergens anders moesten gaan staan dan voor de school en ik greep mijn kans snel racete ik tussen de jongens door en fietste weg. Quincy en Sertley kwamen achter me aan, maar Sertley gaf het snel op. Quincy ging door tot 1 wijk voor mijn huis, daar ging hij naar zijn eigen huis toe. Wat het nut was weet ik niet, maar dat zie ik morgen wel. Hebben jullie wat advies voor me?

Me.

{ 19:20, 10/11/2010 } { 0 comments } { Link }
1ste keer op dit blog ;-D Laat ik me eerst eens voorstellen... Ik ben Julia, 12 jaar. Ik hou van verhalen en gedichten schrijven, sporten, computeren, lezen, vakantie en lasagne :-D. Ik zit nu in de 1ste en heb het erg naar mijn zin. Omdat ik net heel mijn klas en hun karakter heb op zitten schrijven, maar toen internet uitviel :-l laat ik dat even achterwegen. Ik zet alleen mijn beste vriendinnen en de jongens waarmee ik het meest omga op een rijtje: Sanne: Bruin haar, iets langer als ik. Ze is heel aardig en begrijpt me goed. Ze kan heel goed luisteren maar verteld ook heel veel. Livia: Ongeveer een kop groter als ik, blond golvend haar. Houd van plagen, maar weet ook wanneer ze moet ophouden ( ook al vinden sommige van niet. ) Ze houd heel erg van mode en dansen. Als je in een dipje bent, en je gaat naar haar toe, ben je in een wup weer vrolijk! Dion: Is nˇg langer dan Livia, heeft bruin, krullend en beetje naar buiten staand haar. Je kan heel goed met haar lachen, maar ook serieuze dingen kan je met haar doen/bespreken. Sertley: Hij heeft een donkere huidskleur met zwarte vlechtjes. Is heel aardig en ook heel grappig. Marijn: Op hem ben ik momenteel verliefd. Hij is zo lief, alleen hij is niet op mij. Dat weet ik zeker. Lees 10'11'2010 en je begrijpt me. Dat was het dan wel zo'n beetje. Veel lees plezier voor voorlopig. :-) Greets, Julia.

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  March 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Links


Categories


Recent Entries

10'11'2010
Me.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer