Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Pieces of my life

ReŁnie van het Lavenlaar

{ 17:51, 18/9/2009 } { 0 comments } { Link }

Vandaag was het vroeg uit de veren om er een leuke dag van te maken. Eerst de dagelijkse gang van zaken even afhandelen, je kent dat wel, stofzuigen, dweilen ( veelal met de kraan open ), stof afnemen, honden verzorgen, enz. Oké ik roep nou wel, de dagelijkse gang van zaken maar vandaag gaat alles toch echt even op Fast Forward geloof ik. Ja je moet op tijd klaar zijn hé.

Nou na dat allemaal gedaan te hebben komt het lijstje op tafel waar we al dagen, nee weken mee bezig zijn. 

 

 * 13 honden

 * 4 maal chocolade cake

 * fotograaf, ring ring, ben je er klaar voor

 * bezemwagen

 * consumptiebonnen

 * snoep voor de kinderen en ga zo maar door.

 

Nou daar gaan we dan met een afgeladen auto met honden en materialen op weg naar het Ossekopke. Eenmaal op het parkeerterrein is het de honden uitladen en drinkbakken klaarzetten zodat de honden die gaan komen lekker kunnen drinken. Sommige hebben een reis achter de rug van 2.5 uur dus dat zal zeker wel even lekker zijn. Nou en dan rest mij voor het moment even niets meer dan wachten tot de mensen gaan komen. 

Na niet al te lange tijd komen de eerste telefoontjes van mensen die er bijna zijn maar het net niet kunnen vinden. Mijn dochter ingeschakeld om de mensen onder escorte te begeleiden naar het parkeerterrein. Nadat het 13.20 uur was geweest begon ik hem toch lichtelijk te knijpen dat er nog maar zo weinig mensen waren. Angelika die samen met de kinderen een reis van bijna 3 uur achter de rug had was  nodig toe aan een plaspauze. Toen zij terug kwam werd ze gevolgd door een hele stoet met mensen met een Pommetje die al bij het Ossenkopje zaten te wachten. Ik helemaal opgelucht dat ik toch niet al die moeite heb moeten doen voor 2 mensen, nee de opkomst was enorm.

 

 

 

 

 

Het was voor mij echt heerlijk om al mijn honden terug te zien. `Van wie is die?´  hoorde ik geregeld om mij heen. Oh leuk daar heb ik er ook een van maar dan met moeder.....? of vader..... die. Soms moest ik toch ook weer even denken hoor. Dan kwam moedertje  snel mij gedachte in maar vader liet dan even op zich wachten. Ik had ook al mijn honden meegenomen om de mensen aan te kunnen wijzen van welke combinatie zijn of haar hond was. 

 

Na lekker her en der te  hebben bijgekletst te hebben met mensen is het tijd om stoet in beweging te zetten. Onder luid gekef verlaten we het parkeerterrein om de wandeling door het bos en over de heide voort te zetten. 

 

 

 

 

 

Sommige van de honden konden zich niet bedwingen en moesten even lekker door de heide crossen. Heerlijk toch die beessies. Na een kleine wandeling komen we aan op een grote open zandvlakte waar de honden heerlijk kunnen rennen en brakken. Sommige waren net afgeschoten raketjes. 

De mensen besteden hun tijd aan het socialiseren van zichzelf en sommige maakten van de gelegenheid gebruik om van de honden te genieten lekker aan de kant zittend in het gras. 

 

 

 

 

 

 

Na het spelen in het zand vervolgen we weer onze tocht door het bos en over de heide om vervolgens naar het Ossekopke te gaan om daar te genieten van een lekker glaasje drinken en een plak chocoladecake. De kinderen konden hun lol op in de speeltuin  en kregen nog een ijsje als traktatie.

 

 

 

 

 

 

Hieronder nog wat foto`s in willekeurige volgorde en van verschillende personen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  December 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Links


Categories


Recent Entries

ReŁnie van het Lavenlaar

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer