Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Gabriella's Blog 

De trend: Internet

15:57, 17/9/2008  ..  0 comments  ..  Link

Op het gebied van internet is het heel wat veranderd ten opzichte van vroeger. Je hebt nu veel meer mogenlijkheden. Bijna onbegrijpelijk..

Een echte trend op internet is online eten bestellen.
Even naar de snackbaar? Dat kan absoluut niet meer! Online eten bestellen, dat is hot! Lekker lui zijn en niets hoeven doen, alleen de deur open maken!
Ook een trend op het gebied van internet, wat al wat ouder is, is
producten zoals kleren en aparatuur bestellen.
Niet meer naar de winkels om te kijken of iets goed past. Gewoon je maat invoeren en laat alles maar komen.

Ik zelf vind het best leuk om af en toen is iets te kopen via het internet. Maar eten bestellen heb ik zelf nog nooit gedaan.

Is het allemaal wel zo goed dat alles via internet gaat? Wat vind jij? Bestel je vaak online producten?

Just eat

 De trend: Mobiliteit

15:50, 17/9/2008  ..  1 comments  ..  Link

Er zijn heel veel verschillende manieren om je te verplaatsen.

Openbaar vervoer en de auto zijn de meest populaire manieren van mobiliteit.
Een echte trend op het gebied van vervoer is dus het openbaarvervoer. Het is relatief goedkoop in vergelijking met bijvoorbeeld zelf auto rijden. Verder is het met meer mensen in één vervoersmiddel zitten beter voor het mileu en dat zijn dingen waar mensen zich de laatste tijd over druk maken: Geld en milleu.

Mijn mening is dat het best lastig is om met het openbaar vervoer te reizen omdat je nooit precies kan zeggen of je optijd komt. Maar daar in tegen is het wel veel beter voor het milieu en een uitkomst voor oudere mensen!

Wat vind jij ? Openbaar vervoer en onzeker of auto en een slechter milieu?

 De trend: Mobiele telefonie

15:48, 17/9/2008  ..  0 comments  ..  Link

Mobiele telefonie is een brede trend. Hij loopt steeds maar door en door. Hoe zijn de verschillen van toen en nu?

We beginnen bij het begin van de mobiele telefoon. Het was een groot ding met een torenhoge antenne. Je kon ermee bellen. Je was bereikbaar.

In de loop der tijd zijn er heel wat ontwikkelingen bij gekomen. SMS, MMS, Bluetooth, Camera, Internet en zelfs Televisie op je telefoon is meer dan normaal. Dé trend is nu dan ook een PDA.


De verschillen zijn groots.  Ikzelf vind het niet nodig om alles erbij te hebben. Ik vind het leuk om een camera op me telefoon te hebben en af en toe wat internetten is leuk. Maar die uigebreide PDA hoef ik niet persee.
Wat vind jij ervan? Heb je liever het simpele model die belt en smst. Of toch liever een PDA met alles erop en eraan?De trend: Gadget

15:25, 17/9/2008  ..  0 comments  ..  Link

Als je het woord gadget zegt, dan denkt iedereen al meteen aan de iPhone. De iPhone is dan nu ook de trend op het gebied van gadgets! Ook de samenwerking van Apple met Nike is niet onopvallend aan ons voorbij gegaan. 

Sommige gadgets zijn duur, exclusief en prijzig, anderen zijn goedkoop, handig en overal te krijgen.

Ik heb een telefoon met camera en internet. In vind het een gadget. Ook heb ik een Nintendo DS Lite White, een grappig dingetje. Ik vind het een gadget, die duurzaam is en redelijk beperkt is in zijn mogenlijkheden in vergelijking met de PSP.

Watvoor gadgets heb jij allemaal in je bezit?
De trend: Mode

15:14, 17/9/2008  ..  0 comments  ..  Link

Mode is een van de veranderlijkste dingen. De ene week is het ene helemaal hot, en het andere moment is dat weer helemaal not.

Wat is mode eigenlijk? Is mode nou iets dat iets is wat je toch absoluut moet volgen, of is het zo iets onnozels dat een stelletje mensen die zeggen dat ze er verstand van hebben, het allemaal zo goed weten dat we het met ze alle maar blindelings overnemen?
De trend van nu is toch wel weer de UGS!

.


Die keuze wat mode is is moeilijk te maken, dat is iets wat je persoonlijk vind.
Persoonlijk vind ik mode leuk, voor de mensen die er van houden. Ik vind het knap als je orginele nieuwe dingen kan verzinnen zoals stylisten dat kunnen. Zelf draag ik de kleren die ik leuk vind. Uiteindelijk gaat toch iedereen wel een klein beetje met de mode mee, het is tenslotte altijd in alle winkels te koop.

Wat vindt jij? Hou je van de modetrends? Of heb je liever zoiets van ik maak me eigen style wel?About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

De trend: Internet
De trend: Mobiliteit
De trend: Mobiele telefonie
De trend: Gadget
De trend: Mode

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer