Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Fotocadeaus

Persoonlijk cadeaus met foto en tekst.

Posted on 1/12/2013 at 19:10

fotocadeausIedereen denkt er wel eens over na. Hoe maak je nu een cadeau die daadwerkelijk leuk gevonden word. Geen cadeau die je standaard in de winkel koopt. Maar een cadeau die speciaal is, die leuk gevonden word, die persoonlijk is en niet te vergeten, niet al te duur is! In dit artikel leggen we uit hoe je dit doet!

Kan persoonlijke foto cadeaus geschikt zijn voor elke gelegenheid?

Zijnfotocadeausgeschikt voor elke gelegenheid? ja! Voor elk feest of bijzonder gelegenheid kan een foto cadeau geschikt zijn. Want je zoekt je eigen producten en je bedrukt deze met je eigen plaatje en eventueel een stukje tekst. Daarbij kun je leuke frames erbij drukken zodat het cadeau zch afstemd op het gewenste gelegenheid.Ook zijn er cadeaus beschikbaar die standaard al geschikt voor een bepaald gelegenheid. Zo zijn er voor kerst leuke kerstballen die je kan bedrukken. Hoe gaaf is dat! Je versierd de kerstboom met je eigen persoonlijke kerstbal! En zo zijn er veel meer cadeaus die je kan bedrukken voor die ene speciale feest, gelegenheid.

Hoe maak je nu zo´n foto cadeau?

Als je een kleine onderzoek doet via het internet kom je al snel een aantal webwinkels tegen die dit mogelijk maken. Ze variëren van kleding tot aan alledaagse producten. De webwinkel waar ik zelf het meest te spreken over ben is Yoursurprise. Deze heeft echt meer dan 1000 verschillende producten! Cadeaus voor kinderen/baby, mannen, vrouwen, opa en oma. Alle cadeaus kun je filteren totdat je precies het cadeau hebt voor die persoon en de gewenste gelegenheid.

Natuurlijk zijn ook de andere webwinkels geschikt om iets te laten bedrukken. Zo kwam ik laatst een website tegen waar je alleen muismatten kan bedrukken. Nu denk je misschien, boeiend ik kan overal een muismat bedrukken, maar deze webwinkel had echt een ruime keuze aan verschillende muismatten. Veel meer dan andere webwinkels als Yoursurprise bijvoorbeeld. Dit komt doordat de webwinkel zich hier echt in gespecialiseerd is.

Tips voordat je een foto cadeau laat bedrukken.

Omdat je cadeaus laat bedrukken bij verschillende webwinkels kun je al gauw iets over het hoofd zien. Ik zeg altijd "kijk eerst eens verder rond voordat je een aankoop doet!" Hieronder een aantal tips!

  • Het product word misschien bij meerdere webwinkels aangeboden. Is het bij deze webwinkel niet veel goedkoper?
  • Online winkelen doe je met kortingen! Bijna elke webwinkel heeft wel kortingscodes beschikbaar. Hoe vind je deze? heel simpel! Typ in Google " de naam van de webwinkel + kortingscodes" Genoeg websites waar je kortingscodes kan krijgen voor de betreffende webwinkel.
  • Wees niet gehaast met het maken van je cadeau. De ontvanger prikt hier doorheen en dat wil je natuurlijk niet!
  • Op het internet zijn er forums te vinden met mensen die hun cadeaus tonen aan anderen. Bekijk deze om leuke ideeën op te doen. Dit inspireerd mij enorm!

Voor zover dit artikel over het maken van een leuke, originele cadeau.

 


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer