Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Picture4You

Foto's van vanochtend

11:55, 5/2/2012 .. 0 comments .. 0 trackbacks .. Link
Hallo, Allereerst ben ik erachter gekomen dat Blogger mij haat. Hij/zij laat mij maar 1 foto uploaden. Ik heb ze dus via UpdoŠ geupload. UpdoŠ is van een vriend. Hier kunnen jullie al jullie bestandjes uploaden. (Bedankt Wouter!) Dit zijn de links: http://updo.nl/file/d175b8f2.JPG http://updo.nl/file/bf5af393.JPG http://updo.nl/file/dd58e4f5.JPG http://updo.nl/file/d2545860.JPG Dat waren ze wel even. Ik hoop dat ze mooi zijn, En natuurlijk kun je ook zelf foto's uploaden. De link kun je dan als reactie plaatsen. Groetjes, Robin.

Welkom

21:19, 4/2/2012 .. 0 comments .. Link

Welkom,

Ik ben Robin. Ik zal jullie mijn meest recente foto's laten zien. Door de ijzige kou, sneeuw en ijs zal dit iewat moeilijker worden. Maar in andere opzichten weer handig.

Ik verheug me er in ieder geval alvast op morgen mijn eerste foto's te gaan maken voor dit blog. Dan zal ik gelijk wat over mijzelf schrijven. Eventjes heel snel:

Ik ben Robin Martijn. Ik ben programmeur met VB, HTML, XHTML, HTML5, CSS, BATCH en GML. Ik ben tegenwoordig erg geïnteresseerd in fotografie. Ik heb een familie en die is superlief!

Mvg, Robin.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Foto's van vanochtend
Welkom

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer