Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Frankeermachines voor uw postafhandeling

Description

Een frankeermachine spaart kosten en tijd


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

Een frankeermachine maakt het leven gemakkelijker

Het begon met een eenvoudige stempel te zetten op een enveloppe door een handige machine, wat later een frankeermachine werd.

Sindsdien is de opkomst van de
frankeermachines niet meer te stuiten. Elk bedrijf wat regelmatig poststukken verzend heeft een frankeermachine. Het is niet alleen de efficiëntie die telt, maar ook het besparen op portokosten. Zeker nu Bpost en Post.nl de prijzen voor het versturen van brieven weer gaan optrekken. Dat er steeds meer per e-mail wordt gestuurd, houdt in dat er minder post wordt verzonden. Wat doe je dan als rechtgeaarde, voormalige, monopolistisch overheidsbedrijf? Dan verhoog je de prijs. Zodoende zou je normaal gezien de winstgevendheid altijd op peil kunnen houden. Helaas is er voor de postverwerkers van weleer ook concurrentie op de markt. Deze zorgt ervoor dat de posttarieven nog enigszins in de hand worden gehouden. Het gevolg is ook dat veel postbodes niet meer worden vervangen en in Nederland wordt het aantal brievenbussen al gereduceerd. Opzich allemaal erg krampachtig en je zou verwachten dat slimme marketingmannen bij het Post bedrijf toch iets kunnen bedenken. Zeker als de lijnen met de overheid erg kort zijn en je pressie kunt uitoefenen c.q. te lobbyen.

Bedrijven die een frankeermachine hebben besparen ook op de portokosten, omdat zij een soort van volumekorting hebben. Vroeger kon men nog een beetje rommelen met de aantallen van het aantal verstuurde brieven, maar met de komst van het internet is dit allemaal niet meer mogelijk. De klant koopt zijn ‘postzegels’ online en bespaart al snel 12%. En als de klant nog meer brieven verstuurd dan 200 per maand, dan hij ook denken aan een couverteermachine. In de volksmond een omslagvouwmachine die brieven automatisch in de enveloppe kan steken. De brieven worden automatisch doorgevoerd naar de frankeermachine die een stempel kan zetten met daarin verwerkt een reclameboodschap. Deze vorm van sluikreclame kan voor omzet zorgen en zodoende wordt het versturen van brieven nog goedkoper. Het is wel zo dat de aandacht van een brief veel groter is geworden. Men ontvangt minder post en zodoende krijgt de binnen gekomen post meer aandacht.

Meer informatie: http://www.2binsite.nl/zakelijke-dienstverlening/een-frankeermachine-heeft-naast-kosten-besparen-vele-voordelen/


Posted: 15:38, 27/2/2015
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer