Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

ginette en haar levensloop 

Dagboek van Ginette de Franse Bulldag

19:55, 27/7/2008  ..  0 comments  ..  Link

Hallo,

23-09-2007 word ik geboren bij kennel Dejamaispense in Heesch. Volgens de bond/club een fokker met de hoogste kwalificatie. Bij later nazoeken bleek dat je die waardering als fokker krijgt als je 4 nesten per jaar hebt. met 1 bulldog dus moeilijk te realiseren.

Tevens had fokker verzwegen dat zij ook in de plaatselijk bulldoggenvereniging bestuurslid is.

Volgens haar website-- dejamaispense.nl -- is zij vanwege omstandigheden op de bulldoggen hobby gekomen.

Mijn baasjes hadden vooraf contact met fokker en mochten mij na diverse gesprekken ophalen na 9 weken dus net voor sinterklaas. Ik mocht niet eerder weg van fokker want zij en haar kinderen wilden eerst zelf genieten van de eerste weken. Ik vond dat wel fijn want dan kon ik lekker in de tuin spelen verhoging op en af en alles wat los en vast zat opeten. Mijn baasjes wisten niet wat ze zagen toen ik daar voor de eerste keer poepte, takjes, gras en zelfs ztukjes hout.

Tijdens deze gesprekken had fokker verteld over mijn raseigenschappen dat daarbij na circa 5 jaar een heupprobleem bij zou kunnen komen. En vergeten? te melden van de cherry-eyes, knieschijven, maagdarmproblemen en voedingsallergie.

Na 4 maanden ging ik lekker languit liggen met mijn achterpoten als een kikker.

Dit bleek een gevolg van zwakke loszittende knieschijven en aan de linkerheup nu al slijtage zodat pootje soms uit de kom schoot.

Fokker meende dat dit knieprobleem met voedingssupplementen wel op te lossen was en de ogen door even terug te duwen en te zalfen, maar haar eigen dierenarts en de dierenarts van mijn baasjes konden daarom alleen maar lachen en stelden operatie voor aan de knieen.

Volgens fokker komen deze kwalen niet voor maar op iedere melding van mijn baasjes had fokker meteen een antwoord in de vorm van zalfjes en supplementen die haar eigen honden ook kregen.

Haalt U ook spullen in huis voor iets wat nooit voorkomt?

1 knie is pas ( 24-07-2008 ) op medisch advies in Oisterwijk uitgevoerd, evenals allebei de cherry-eyes. nu op naar de volgende knieoperatie.

Verders ben ik ontzettend aanhankelijk aan mijn baasjes, waar zij gaan en staan ben ik ook en loop ze daardoor met tijden heerlijk voor de voeten. Zij willen mij niet niet meer kwijt.

Fokker en mijn baasjes gaan nu praten over de koopovereenkomst wat daar de waarde van is en wat de fokker bereid is om te compenseren.

Ik houd jullie van het vervolg op de hoogte en zal dan ook wat foto's plaatsen.

Verders een waarschuwing voor iedereen;

Een Franse Bulldog is een fantastische hond waar U veel plezier aan kunt beleven, maar let op de fokker en realiseer U de bijkomende problemen.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Dagboek van Ginette de Franse Bulldag

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer