Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Vrije Verhalen

Gedachten

16:03, 1/2/2009 .. 0 comments .. Link

Een zondagmiddag achter mijn pc, zittende met een bepaald gevoel van... tja, ik weet niet, onrust? Ik wil iets, maar wat, heb zin in iets, maar wat. Dan lig ik weer op de bank, proberende mijn gedachtes bij een boek te houden, wat niet lukt. Dan maar weer plaatsnemen achter de pc, zoekende naar iets, maar wat. 

Bezigheden genoeg, maar geen zin om die te ondernemen; alles aan de kant dus niets dringends wat gepoetst moet worden. Moet ik het dan groter zien? Le Grande Picture? Uit ervaring weet ik dat grotere onrust dan dit gevoel mij doet verhuizen of van baan veranderen.. aha... van baan ben ik bezig te veranderen, check. Maar of dat nu zo shocking is? Been there, done that..  En verhuizen, tja, ik zou wel willen, weg uit dit flatje. Afdalen naar de begane grond waar ik 's zomers heerlijk in mijn tuin, op het zuiden natuurlijk, kan genieten van mijn katten die op hun beurt weer genieten van al die natuur.... zooo dichtbij ineens.. grr. Maar hierin berust ik mij al een tijdje, er zit niets anders op dan even wachten op de felgespaarde inschrijfjaren totdat ik in aanmerking kan komen op iets leuks, ergens leuks.

Zit het dan misschien in het contact, die ik momenteel maak met anderen via het net? Ik, vrouw die al een tijdje alleen woont, en het hiermee goed naar mijn aard heb, heb ook behoefte aan intiem contact, hoe lief mijn vriendinnen en zussen ook mogen zijn, ha. Maar, levende op deze aardbol nu 38 jaren, weet ik door bad and good dat ik goed weet wat ik wil en wat niet, wat ik kan ( aankan ) en wat niet. Man, contact opbouwen met allerlei interessant volk is bijna therapeutisch te noemen. Verhalen kan ik daarover schrijven, wie weet voor een andere keer.

Ach, weet je, het feit om hier een begin in te maken, een startersitem zeg maar, is het gewoon!

Nice to meet you!

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Gedachten

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer