Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Verslag van de dag

Poster-en presentatiedag

14:29, 21/4/2008 .. 0 comments .. Link

Toen we vanmorgen in het emi arriveerden, verwachtten we dat het een rustige dag zou worden. Al onze vakopdrachten, de hoofdopdracht, het interview en de straatenquëte waren immers al af. Het was dus tijd om aan de poster te beginnen.

Bevoorraad met schaar, papier en lijm gingen we in de aanval. Vol goede moed om er een hele dag tegen aan te gaan. Al snel kwamen we tot de conclusie dat het toch niet zo een rustige dag zou worden. Informatie verzamelen, analyseren en een samenhangend geheel vormen was een erg tijdrovend werkje.

Toen het middag was, was het de hoogste tijd voor een pauze. De zenuwen begonnen danig toe te nemen voor onze individuele zelfpresentatie. We wisten niet wat ons te wachten stond, maar al bij al ging het goed.

Daarna, zochten we terug onze vertrouwde plek in het emi op, waar de spanning van de laatste dagen duidelijk voelbaar was. Nog eventjes werken en morgen de 'big-day'.... De uitdrukking: 'De laatste loodjes wegen het zwaarst' staat hier duidelijk op zijn plaats.

 

 vrijdag rustdag

18:02, 20/4/2008 .. 0 comments .. Link

En zo werd het vrijdag..

de dag begon met een afspraak met onze coach. zij verschoot ervan dat wij al bijna alle vakopdrachten af hadden. Wij hadden er natuurlijk wel twee volledige dagen hard aan gewerkt. vrijdag was voorzien om de puntjes op de 'i' te zetten. Evi maakte de taak van statistiek opnieuw, dit maal met een statistiek uit een tijdschrift ipv van het internet. Stephanie maakte ook haar frans volledig af. ondertussen begonnen Lien, Marthe en ik al aan de hoofdopdracht. Marthe puntje 1, Lies puntje 2 en ik puntje 3. de perfecte samenwerking.

tegen de middag was dit allemaal in kannen en kruiken. we gingen naar huis. het weekend zullen we gebruiken om de hoofdopdracht verder af te werken en de zelfpresentaties voor te bereiden. op die manier kunnen we ons maandag volledig focussen op de poster. (en nog enkele kleinigheden)druk druk druk

15:47, 17/4/2008 .. 0 comments .. Link

Vandaag hadden we afgesproken om kwart voor negen in het emi. Het was er rustig wat wel aangenaam was .. maar dat duurde niet lang, om tien uur stond het emi al bijna op ontploffen en was iedereen druk bezig. We begonnen met de opdracht van pr nog af te maken; Dat ging vlug dus deze opdracht was al klaar! Ook was Duits en historische inzichten de avond ervoor al afgehandeld. Liesbeth begon aan het opstellen van het interview en van de straatenquete terwijl stephanie druk bezig was met filosofie en frans. Evi deed economie en ik en lien begonnen met volle moed aan recht wat wel een hele brok was. Voor de middag gingen ik en LIesbet de Meir op om nog enkele enquêtes af te nemen. Smiddags even pauzeren en hup, terug aan het werk! Ondertussen was de temperatuur in het emi al serieus gestegen! We maakten nog de opdrachten van engels en statistiek  terwijl stephanie aan het filosoferen was over plato en enkele sofisten (haha) We waren op tijd klaar zodat ik en liesbeth nog naar het jac gingen om te gaan interviewen. Dat ging vlotjes dus hopen dat het morgen nog zo gaat! MartheAlle wegen leiden naar het VIG

17:35, 16/4/2008 .. 0 comments .. Link

De eerste dag van onze tweede exploratieweek... Spannend!!

De dag begon al minder goed dan verwacht. Plotseling bleek Domminique beslist te hebben van groep te veranderen zonder ons daarvan op voorhand op de hoogte te brengen! :-o We hadden het totaal niet zien aankomen maar plots moesten we de exploratieweek beginnen met vijf ipv met zes meisjes. Dit zorgde voor wat commotie, maar goed, het leven gaat voort, ook voor ons dus.

Na de middag kregen we ons kaftje, daarmee gingen we naar onze vertrouwde campus en begonnen we direct de taken te verdelen. Sommige vakopdrachten leken ons zo leuk dat we er bijna om gingen vechten! Al waren er ook andere natuurlijk..

Toen de taken verdeeld waren gingen we naar het EMI een groepsnaam te zoeken, deze blog te maken, en al te beginnen aan enkele taken. toen Free your lungs een feit was, was het alweer tijd voor een eerste meeting met onze coach. we kenden Veerle Rombouts niet, maar zij lijk ons een zeer leuke vrouw en de samenwerking gaat zeker goed verlopen!

Tegen drie uur begon het echte werk, het zoeken van een geschikte kandidaat om te interviewen! dit hadden we op voorhand niet gedaan omdat onze zesde vrouw daar voor ging zorgen. We begonnen vol goede moed aan onze zoektocht! Maar die goede moed raakten we al snel kwijt. Niemand kon ons helpen! we werden doorverwezen en nog eens doorverwezen en nog eens en nog eens... en uiteindelijk kwamen we altijd uit bij het VIG! Maar dat was geen optie voor ons, dat ligt helemaal in Brussel! Tot vijf uur (dan sluit het EMI) zijn we blijven bellen en zoeken naar een geschikte persoon maar die bleek moeilijk te vinden. daarna werden we uit het EMI gegooit en zijn we met de moed in onze schoenen naar huis gegaan.

Maar morgen zou alles beter moeten gaan! iedereen beloofde al goed te werken vanavond en misschien vinden we nog wel iemand! We kunnen er in ieder geval eens een goed nachtje over slapen, want we zijn allemaal doodmoe..About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Poster-en presentatiedag
vrijdag rustdag
druk druk druk
Alle wegen leiden naar het VIG

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer