Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

frustraties

van kastje naar de muur 1

09:14, 15/5/2013 .. 0 comments .. Link

Hoe gaat het in Nederland mis mmet de informatie.

Voor mijn werk ben ik op zoek naar informatie over het jongerenloket, hier werd in een artikel in de lokale krant tien dagen geleden over gesproken. Wat doe je tegenwoordig als eerste googlen...

Google brengt mij bij informatie van het lokale jongerenloket met telefoonnummer en adres, maar omdat ik niet helemaal achterlijk ben en geen datum kan ontdekken op de site wil ik toch alvorens ik op het fietsje stap zeker weten of dat adres nog klopt.

Wat doe ik, ik bel het nummer wat op de site staat. En krijg het UWV, algemene nummer waar je je Burgerservicenummer moet invoeren. Dat heb ik uiteraard niet bij de hand.... ik wil gewoon wat algemene informatie over het jongeren loket. Nadat de dame op het bandje met 2x heeft aangegeven dat ik na de piep toch echt dat BSN moet invoeren krijg ik een andere dame van het callcenter aan de lijn.

Mijn vraag; ik heb een algemene vraag over het jongerenloket kan ik die bij u stellen? Het antwoord is dat dat kan, maar dat de mevrouw even de informatie hierover er bij moet zoeken. Ik wordt in de wacht gezet. De dame komt terug en begint enthousiast te vertellen over wat het jongerenloket is. "op basis van de wet Investeren in jongeren ( kortom WIJ) is het jongerenloket in het leven geroepen. Dit loket is bedoeld voor jongeren in de leeftijd van 16 tot 27 jaar etc..... Ik zeg tegen de dame, wacht even u verwijst naar de wet WIJ maar die is toch afgeschafd?  Huh dat ik weet ik niet... Kunt u aangeven of het adres wat ik heb van het jongerenloket juist is? Nee maar ik heb wel een telefoonnummer dat u kunt bellen om dat na te gaan.

Ik krijg een 0900 nummer en kom bij de gemeente terecht waar ik direct vraag: Kunt u mij het adres van het jongerenloket geven, is dat nog steeds..... Dat weet ik niet zegt de dame maar ik ga het voor u uitzoeken. vervolgens na 5 minuten wachten heb ik een meneer aan de telefoon. Ik geef aan: " oh net had ik een dame aan de telefoon waar ik naar het adres van het jongerenloket heb gevraagd , kunt u me dat geven? De heer in kwestie zegt het jongerenloket bestaat niet meer.

Frapant dat dame 1 van het UWV niet kan melden dat het jongerenloket niet meer bestaat, dame 2  van de gemeente zegt ook niet dat het jongerenloket niet meer bestaat pas bij persoon nr 3  kom ik er achter dat het jongerenloket niet meer bestaat.

 waarom deze blog?

11:11, 14/5/2013 .. 0 comments .. Link

Hallo allemaal,

Voor mij is dit de eerste blog die ik schrijf. De eerste keer dat ik mijn frustraties aan de buitenwereld  open stel. Maar voor mij lucht dit op en wellicht voor anderen ook, te zien dat zij hetzelfde hebben. Wellicht heeft iemand nog tips we zien het wel.

In de afgelopen 25 jaar ben ik veelvuldig aan frustraties opengesteld en ik begin me nu toch aardig af te vragen of er ook zo iets kan zijn als de maximale frustratiedrempel die je kan bereiken ( want die heb ik nu bereikt) of die je kan verdragen ( hoeveel meer moet ik dan nog verwachten?).

Even Kort; om wat voor een frustraties heb ik het;

Alles wat organisaties en overheden, werkgevers, kinderen, partners, familieleden anderen etc doen  om je te frustreren ( letterlijk en figuurlijk).

In de afgelopen jaren heb ik vele bezwaarschriften ingediend; tegen een terugbetaling van studiefinanciering- gegrond verkaard, bij de gemeentelijke ombudsman vanwege wantoestanden bij de uitbetaling van bijstands uitkering - gegrond verklaard, bij de belastingdienst- gegrond verklaard.

Echter voorafgaand veel frustratie. Uiteindelijk wel voldoening. maar kunnen overheden, organisaties en werkgevers nou niet van te voren goed nadenken om frustraties te voorkomen. Al met al is dit de reden voor de start van de blog frustraties kwijt.

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

van kastje naar de muur 1
waarom deze blog?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer