Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Fulltime sollicitant (37+ uur p.w.)

De schaamte voorbij

Posted on 14/10/2014 at 20:05

Ik ben het. Kan er niet langer omheen. Elke dag zit ik er middenin. Ik heb er lang tegen gevochten en gedaan alsof het mij niet zou overkomen. De schaamte voorbij. Werkloos.

 

Het begin was best relaxed eigenlijk. Ondanks het afgedankte gevoel en de periodes dat ik mezelf wel kon wurgen voor het vertrouwen van de verkeerde mensen ging het best lekker. Het uitslapen op maandag tot ver in de middag, de gehele Harry Potter reeks nog een keer lezen in de zon en een opgeruimd huis. Ik kwam er eindelijk achter waarom 'John and Kate plus eight' uit elkaar waren, deed alle puzzels in reclamefolders, was voor al mijn vrienden beschikbaar en vierde de gratis vrije zomer die me gegeven was.

 

Vastbesloten was ik om een baan te vinden voor ik de ww in zou gaan. Ik had tenslotte nog anderhalve maand en, om eerlijk te zijn, wie zou mij nou niet aannemen? Inschrijven als werkzoekende bij het uwv? Geen haar op mijn hoofd die hieraan dacht. Ik regelde het zelf wel. Jaja, bijna twee maanden later: werkzoekende bij het uwv, dagelijks inloggen op mijnwerk.nl, uitkering van de staat. Alles waar ik op neerkeek, heb ik. De schaamte voorbij. Werkloos.


Recent Entries

- De schaamte voorbij

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer