Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Gabby online

Aanstellerij?

{ 20:19, 20/2/2013 } { 0 comments } { Link }

Nooit gedacht dat ik dit ooit zou doen. Iets typen, naar mezelf (of soort van toch aan een niet bestaand iemand), om te kijken of ik het fijn vindt om zo mijn verhaal kwijt te kunnen.

Afgelopen jaren zit ik met mijzelf in de knoop, ik zit niet lekker in mijn vel, veel ruzie, vaak down en dus ook veel eten (=aangekomen!). Zo blijf ik dus bezig.. Mijn verhaal wil ik met niemand delen, ik wil niet andere met mijn verhalen opzadelen, ook omdat ik ook twijfel of het echt wel zo'n drama is. Sommige mensen hebben zoveel ergere dingen dan mij meegemaakt, ik moet gewoon blij zijn dat ik bij mijn ouders woon, we normaal kunnen eten, dat ik 2 super lieve broers heb.. Maar toch heb ik elke keer weer medelijden met mezelf. Ligt dit aan mij of toch ook wel aan anderen?

Zo vind ik het eigenlijk best knap van mezelf dat ik Tamara (en Ray) heb vergeven nadat ze mij, als beste vriendin, keihard heeft bedrogen en heeft laten vallen. Maar is dit wel zo knap? Zou niet iedereen dit doen? En als het knap is, waardeerd ze dat zelf eigenlijk wel? Elke keer wanneer het haar uitkomt spreken we af, maar wanneer ik een keer vraag of ze wat kan of wil doen, dan moet ze weer naar het vriendje, of ik word op het allerlaatste moment weer met een stomme smoes afgezegd. Ik ben er klaar mee, heb altijd al moeite gehad om mensen te vertrouwen en om heel veel met iemand om te gaan, bang dat mij pijn wordt gedaan. Maar toch blijf ik het doen, zelfs wanneer ik twijfel en er bijna zeker van ben dat ik toch weer een keer wordt laten vallen.

Ook twijfel ik eraan of ik te hard ben voor mijn moeder. Een paar jaar geleden heb ik haar soort van dagboek gelezen. hier stonden allerlei dingen in over mij (alles negatief), maar er stonden ook dingen in over mijn vader met als eindconclusie: ik ben benieuwd hoelang we nog bij elkaar blijven, want dit gaat zo niet, we zijn het alleen nog eens over geldzaken.
deze zin kan ik nog precies voor me zien en ik denk er nog bijna elke dag aan als ik mijn moeder zie. Ik voel zoveel haat, bij alles wat ze doet denk ik aan hoe schijnheilig ze is, aangezien ze poeslief tegen me vader doet en ook tegen mij nooit iets erover zal zeggen over wat ze heeft geschreven. Sindsdien is het dus ook niet meer heel gezellig in huis. Ik kan mijn moeder niet uitstaan en kan ook echt geen normaal gesprek voeren of normaal antwoord geven en dit is ook andersom. Mijn vader staat er de hele tijd tussenin en kiest de ene keer voor mijn moeder en de andere keer voor mij.. Hij heeft regelmatig geprobeerd met me te praten en me ook wel eens gemaild. Het doet hem zo enorm pijn om te zien hoe ik me voel en dat hij altijd tussen mij en mijn moeder in staat. Elke keer probeer ik weer om normaal te doen, zodat hij geen pijn heeft, maar langer dan een week hou ik dit niet uit..

Mijn ouders hebben al regelmatig aangeboden dat als ik met een therapeut of iets wil praten dat dat mag en dat ze alles voor me willen doen, maar het probleem is dat ik dit gewoon aan niemand durf te vertellen omdat ik bang ben dat mijn ouders dalijk echt uitelkaar gaan of erge ruzie krijgen en dat alles mijn schuld is. Ik heb er dus voor gekozen om dit voor mezelf te houden, dan is er tenminste maar 1 iemand die er last van heeft en niet mijn ouders of broers.

Ik probeer me altijd groot te houden en me voor te doen als een vrolijk persoon. Vanbinnen ben ik alleen zo boos en verdrietig.Maar of ik het allemaal nou erger zie dan het is? ik heb geen idee.. About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links


Categories


Recent Entries

Aanstellerij?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer