Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Samsung Galaxy S4 Blog

Het abonnement voor de Galaxy S4

Posted on 4/6/2013 at 13:24

Begin deze maand was het dan eindelijk zover. Veel media (ook Nederlandse) gingen voor het werk naar New York om de lancering van de samsung galaxy S4 bij te kunnen wonen. Tijdens de introductie was nog  weinig bekend over de release datum in Europa. Er is nu  door fabrikant Samsung wat meer duidelijkheid gegeven. Deze zal 24 April plaatsvinden bij het kantoor van Samsung hier in ons land. Er zijn bij veel providers aanbiedingen voor het Samsung Galaxy S4 abonnement te vinden. Je kunt een goede vergelijking maken op diverse websites.

Toestel in de winkels in Nederland

De verwachting is dan ook dat het toestel niet veel later in de Hollandse winkels te vinden zal zijn. Bij de S3 was dit namelijk het zelfde geval tijdens de release. Het is dan ook aannemelijk dat we de nieuwste samsung S4 op 1 mei kunnen aanschaffen. Wij hebben problemen om tot die tijd te  wachten Bij sommige providers kon je de nieuwe Galaxy al eerder reserveren, zodat je hem direct op de eerste dag aangeleverd krijgt. Je bent er dan zeker van dat je de Samsung Galaxy S4 als eerste hebt. En je kunt dan direct gebruik maken van alles nieuwe spectaculaire nieuwe functionaliteiten die het toestel te bieden heeft.

Een cadeautje van Samsung

Als je nu de nieuwe Galaxy al vooruit besteld krijg je een geheugen kaartje als waardering. Wij vinden het een leuk gebaar van  Samsung, want die geheugenkaartjes kunnen redelijk prijzig zijn. Als je voor een iphone zou kiezen, moet je  bepalen hoeveel opslagruimte je wilt hebben. Er is namelijk geen optie om de opslagruimte  uit te breiden. Vervelend voor de mensen die een iPhone hebben. Daar kun je namelijk niet het geheugen uitbreiden, en daarom kiezen veel mensen voor een Android telefoon. Zoals de S4.

Alle info dat je maar nodig kunt hebben voor het bestellen van een Samsung galaxy s4 abonnement vind je op de website. Je kunt vergelijken, en zien hoe je het voordeligste je Galaxy S4 kunt bestellen. 


Links

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer