Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Xbox gecrasht

Posted on 19/12/2011 at 12:28 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hey!

Het is helaas weer zover; mijn XBOX is gecrasht. Hij is volgens mij ook echt niet te maken dus ik kan weer een nieuwe gaan kopen. Op kieskeurig kun je de goedkoopste eruit halen. Hier zie je de lijst.  Momenteel is hij het goedkoopst verkrijgbaar waar ik hem wil bestellen bij Consoleplein voor €215. De levering duurt wel een paar dagen, dus dat betekent een paar dagen niet gamen. Dat is voor mij echt een ramp. Ik MOET gewoon iedere dag eventjes op dat ding gamen. De laatste keer dat ik een dag niet heb gegamed was met kerst vorig jaar en toen brak het zweet me ook echt uit.

Mijn vriendin stuurt me ook echt iedere dag allerlei artikelen en links over gameverslavingen. Ze denkt dat ik dat heb, wat misschien ook wel zo is. Maar er zijn in ieder geval genoeg mensen die ik ken die er nog een tikkeltje erger aan toe zijn. Ik game alleen na het avondeten, hun de hele dag door.

We hebben ons volgende gameweekend zo goed als rond. We gaan net als vorig jaar weer in een vakantiehuis zitten. Mijn XBOX zal in ieder geval meegaan want die is nog lekker snel. Verder neem ik mijn stuurwielen mee en ook de Kinect van mijn vriendin. Rick neemt extra TV's mee en ook zijn XBOX. De meiden van de groep gaan koken dus dat hebben we ook al mooi geregeld. We gaan dit keer naar een vakantiehuis in Groningen. Geen idee waarom daar maar het maakt in principe ook niks uit waar we zitten, we hadden alleen een grote woonkamer nodig. In Groningen kun je ook aan het strand uitwaaien dus dat is ook wel lekker.

Ik heb een nieuw spel gekocht via marktplaats. 2e-hands is namelijk goedkoper en vaak is er niks met die spellen aan de hand. Meestal zijn ze door mensen aangekocht die ze een blauwe maandag spelen en dan niet meer gebruiken. Dat heb ik zelf ook heel vaak hoor. De meeste spellen vind ik maar even leuk en vervolgens verval ik weer terug in mijn oude Call of Duty en Mario Kart patroon.

Gr. Jody


Game-weekend

Posted on 19/12/2011 at 11:53 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi allemaal,

Gisteren zijn we met de gamers bij elkaar gekomen voor onze maandelijkse game-avond. Dit keer was het bij mij te doen. Ik heb zelf een flatscreen tegen de muur hangen, en Rick heeft een losse tv meegenomen. Ik heb zelf natuurlijk een XBOX en Rick had er nog een extra meegenomen, zodaT we alle 6 op hetzelfde moment konden spelen, althans, dat waren de plannen. Uiteindelijk zijn we op 1 XBOX met zn 4-en Mario Kart gaan doen heel de avond. Ik heb nog spierpijn in mijn buik van het lachen. We hebben het ook gehad over ons weekendje weg. We gaan ieder jaar in de winter een weekendje weg om te kunnen gamen. Vorig jaar hadden we een vakantiehuis gehuurd en dan nemen we 2 tv's mee en 2 XBOXen en natuurlijk neemt iedereen ook leuke games mee. Eigenlijk komen we de deur amper uit, alleen maar even voor een frisse wandeling. Vorig jaar hadden we een vakantiehuis in Zeeland gehuurd, zodat we af en toe even een strandwandeling konden maken om weer frisse wind te vangen. De winter is inmiddels al bezig, maar we hebben nog niet echt iets uitgezocht voor ons volgende weekendje weg.

Sinds kort heb ik een vriendin die nog niet echt in de game-wereld zit en er denk ik ook niet in terecht wil gaan komen. Toch probeer ik haar een beetje te triggeren om samen met mij te spelen. Ik heb net een extra wiel besteld zodat we samen in ieder geval Mario Kart kunnen spelen. Heb zelfs een Kinect besteld, want ze gaat niet graag naar de sportschool en hiermee kun je toch een beetje sportief doen. Een echte game-nerd zal ze nooit worden en dat is misschien maar goed ook.

Gr. Jody

 

 

  


Even voorstellen

Posted on 19/12/2011 at 11:42 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi allemaal,

Mijn naam is Jody en 33 jaar. Ik denk dat ik mezelf maar het beste als een zogenaamde 'game-nerd' kan beschrijven. Ik ben namelijk echt verslaafd aan gamen. Na mijn werk zit ik eigenlijk altijd achter de XBOX of PC. Op de XBOX speel ik Call of Duty en Mario Kart . Op de PC iets heel anders, namelijk The Sims en Rollercoaster.

Samen met 3 andere jongens en 2 meiden, gaan we vaak bij iemand thuis zitten gamen. We sluiten dan een extra TV en XBOX aan zodat we met zn allen tegelijk kunnen spelen, met elkaar of tegen elkaar. Vooral Mario Kart doen we dan vaak. Als we niet samen spelen, spelen we online tegen elkaar.

Op deze blog wil ik jullie voorzien van nieuwtjes, tips en verhalen op gamegebied.

Gr. Jody


Hosting door HQ ICT Systeembeheer