Photobucket
- Welcome to Games Revealed -

Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

22-11-'08 - Supreme Commander - een oude game, maar zeker een review waard!

Supreme Commander, oftewel "SupCom" is een RTS game van zijn eigen soort, ondertussen wel al oud, maar de graphics zijn geweldig, net zoals de gameplay!

Het main menu.

Er valt niet veel over te zeggen, behalve dat het er goed uit ziet, alleen bij de options heb ik altijd al een "keymapping" tab gemist.

Verder, het intro filmpje is echt geweldig, net zoals het geluid in deze game, met me speakers en subwoofers lekker open, alles trillen als je weer je vijand bestookt met artillary of gewoon met een paar honderd "units" een basis binnenloopt, geweldig gewoon.

New game.

Je hebt de keuze uit drie rassen, die elk een eigen storyline hebben, je hebt de keuze uit de Aeon, Cybran en UEF, elk met hun eigen plus- en minpunten. Ik ga niet in op het verhaal, gewoonweg omdat het Té groot is, elke storyline duurt minstens 6 uur, en dan ben je al snel, dus samen heb je minstens 18 uur aan gameplay aan de storymode alleen al, multiplayer zelf, is nog geweldiger, in een 4v4 match met ieder maximaal 1000 units, gewoon echte hel!

My opinion.

Deze game is gewoonweg geweldig, op wat kleine "performance issues" is het gewoonweg géweldig.
De gameplay, graphics, alles! En de "stand-alone expension pack" maakte alles alleen maar beter. Deze game is gewoon een must-have, jammer dat het niet zo aansloeg bij de meeste RTS-gamers, waarschijnlijk omdat dit spel gewoon een beest van een pc nodig heeft om goed te kunnen trekken...
Mijn favoriete ras is ook Cybran, met name voor zijn "experimental", dit zijn units, die je pas na Tech 3 kan bouwen, en gewoon echt sterk zijn, als een match al langer duurt als 15 min, reken er maar op dat het geeindigt wordt met experimentals, maar effe over Cybran, in de expension pack hebben ze de Monkeylord, en de Megathron *( denk ik, weet het zo niet zeker ). Beide erg sterk, en vrij goedkoop, ookal heeft cybran de duurste units, Cybran heeft ook de "rapid mobile artillary gun", een snel schietend mobiel artillary vuur, het gaat wel ten koste van de accuratie, maar so what? Het is gewoon geweldig, mijn mening is nog altijd, kopen die game!

Grafisch.

Grafisch valt er weinig te zeggen, jah de landschappen zijn soms wat leeg maar voor de rest is alles mooi uitgewerkt...

Alles samen.

"Supcom" is gewoon een must-have naar mijn mening, gevechten op galactische schaal, etc. ALLES!

Scores:

   Verhaal    - 9/10
  Grafisch    - 9/10
  Gameplay - 9/10

Overall         - 9/10

21:22 - 22/11/2008 - comments {0} - post comment

22-11-'08 - Call of duty 5 - werkelijk de shooter zoals verwacht?

Call Of Duty 5 - World At War

Nou om te beginnen, ik heb het spel niet 100% uitgespeeld, gewoon omdat het tegenviel en saai werd.
En CoD5 haalt de hoogste score die ik ooit heb gezien in het sadisme in een spel. Sommige dingen zijn gewoon hard en bruut.

Het main menu.

Het intro filmpje was vrij goed, maarja, ik stond te popelen om de singleplayer te spelen. Bij CoD5 heb je de keuze uit 4 moeilijkheidsgraden, het viel me meteen op dat je geen kleine missie moest doen die je speelvaardigheid uitrekende zoals bij call of duty 4, wat eigenlijk wel jammer was, want het was altijd wel leuk om te proberen zo snel mogelijk het kleine level te passeren.

New game.

Je begint in een kleine hut, met een team-mate en wat "jappen". Aangezien ik niet teveel van het verhaal wil vertellen zeg ik hier ook maar weinig over. Het begint al vrij sadistisch, een paar "jappen" zijn op je team-mate aan het inslaan met wat stokken met de bedoeling om informatie te krijgen, maar hij zegt niks.
Uiteindelijk wordt de ( ik denk ) generaal boos, en duwt zijn sigaret in zijn oog uit en laat een andere "jap" je team-mate neersteken, met een nou niet bepaald klein mes. Voor de rest moet je het spel zelf maar halen, meer ga ik niet verklappen.

My opinion.

Verder vindt ik het spel best wel tegenvallen, niet grafisch gezien, maar het is heel erg opgekropt en té voorgeprogrammeerd, zoals bij call of duty 1, daar merkte je dat niet zo erg, maar in CoD5 is het overduidelijk, of er blijven soldaten komen, totdat je een bepaalde lijn passeert, waardoor je vrienden oprukken en je uiteindelijk de situatie overwint, of je moet een bepaald aantal soldaten neer schieten, ze zijn ook niet erg tactisch aangelegd, de vijanden bedoel ik dan. Ze zoeken of cover of ze rennen op je af, met een aanval genaamd "banzai strike". Ze kunnen vrij irritant zijn. Maar over het opgekropte, je hebt totaal geen vrijheid, je hebt wel de heletijd "jappen" in de jungle die uit de bosjes springen maar zelf kan je niet de bosjes in. En je moet gewoon een van te voren bepaald pad afleggen, als je het dan nog een keer speelt, op een bijvoorbeeld, hogere moeilijkheidsgraad, dan blijft het saai.
Ik moet wel zeggen, als je dit spel hebt gespeeld, het geeft een zeer goede indruk hoe het er vroeger, en nu nog aan toe gaat, het geeft je echt een goed beeld hoe een oorlog er aan toe gaat, hoe erg het is als een team-mate doodgaat, etc....

Grafisch.

Grafisch gezien vindt ik het spel niet veel verbeterd vergeleken met Call Of duty 4. Op een paar system performance dingen na is er niet veel verandert, behalve dat CoD5 beter draait dan CoD4.
Het water en het vuur is echt realistisch en ook de mensen om je heen werken allemaal mee aan het plaatje van CoD5.

Alles samen.

CoD5 is een goede shooter, maar niet beter dan Call Of Duty 4, je merkt dat Call Of Duty 5 gemaakt is door andere mensen dan Call Of Duty 5.

Scores:

  Verhaal         9/10
  Grafisch        8/10  
  Gameplay     7/10
 
Overall             8/10

20:47 - 22/11/2008 - comments {0} - post comment

22-11-'08 - Fallout 3 - Grote verwachtingen?

Fallout 3

Van Fallout 3 had ik zeker grote verwachting, The Elder Scrolls 4: Oblivion was al geweldig, het free-roaming gedeelte en de algemene vrijheid die je had straalde echt uit, grafisch gezien was Oblivion al geweldig, maar schijn kan bedriegen, Fallout 3, het idee, de gameplay alles is geweldig, maar het spel zit werkelijk vol met bugs, crashes en andere kleine irriterende dingen.

Het main menu.

Een fraai "main menu" niet anders dan dat ik had verwacht, er valt niet veel over te zeggen, je klikt new game en je kan al meteen beginnen...

New Game.

Je begint met het creëren van je eigen "character" zoals bij Oblivion heb je hier zoveel opties, een character maken, geheel naar jouw idee kan gemakkelijk een uurtje opslokken. Al heb ik dat niet gedaan, het boeit mij niet zoveel hoe debielig ik er uitzie. Eenmaal klaar, begin je als een baby en moet je kleine opdrachten uitvoeren die betrekking hebben tot je abilities en al die dingen wat we ook al hebben gezien van Oblivion.

Het verhaal.

Van het verhaal weet ik weinig af, met name door de te grote vrijheid, ik vindt de quests niet intressant, het is veel leuker om te doen en laten waar je zin in hebt, om een killing spree te creëren met je V.A.T.S systeem, wat gewoon gruwelijk bruut uitziet soms. Ook heb ik het spel niet kunnen uitspelen omdat ik gewoon veel te veel crashte, op een gegeven moment zat ik vast in een winkel, zodra ik het gebouw verliet, crashte het spel. Dus qua bugs valt het tegen, maar daar zijn patches voor.

Maar het verhaal draait met name erom dat je vader "vault 101" heeft verlaten en jij gaat achter hem aan om hem te zoeken...

My opinion.

Afgezien van alle bugs en andere mankementen, is het een geweldig spel, alles is gewoon geweldig, zelfs het befaamde "lockpicking" is verbeterd, wel wat moeilijker dan bij Oblivion, maar toch leuker.
Verder heb ik niet veel te zeggen.

Grafisch.

Er is gewoon NIKS te klagen, alles ziet er mooi uit. overwelmende landschappen, wel wat leeg maar dat is niet zo gek als je naar het verhaal kijkt...

Alles samen.

Fallout 3 is geweldig, jammer van de bugs maar die zijn er om verholpen te worden. Het spel verslaat Oblivion in alle aspecten...

Scores:

   Verhaal       -  8/10
   Grafisch     -  10/10
   Gameplay  -  10/10

Overall               9.33/10

20:25 - 22/11/2008 - comments {0} - post comment

22-11-'08 - Requests voor reviews?

Heb je een spel waar je een review door mij over wilt? Dat kan. Stuur een E-mail met de naam van het spel en ik zal kijken wat ik voor je kan doen!

sander.schellekens@gmail.com

groetjes, CruSaD0r

19:57 - 22/11/2008 - comments {0} - post comment

22-11-'08 - Over mijzelf.

Eehwa, ik ben Sander, 15 jaar oud en dit is mijn blog over games, met name reviews. Mijn rede om dit te beginnen is omdat veel reviews meestal door volwassenen zijn die gesponserd zijn etc. Ik wil gewoon graag mijn mening geven, en een game vergelijken met een eventueel vorig deel, gewoon, de mening van een standaard gamer, die niet meer dan 15 uur per week gamed, als ik dat al haal...
Mijn IGN ( ingame nickname ) is CruSaD0r, misschien ben je me al eens tegen gekomen, en voor de
Xfire gebruikers die mij willen toevoegen, "clanbuilder". Het is een oude naam, al 4 jaar oud of zo. Dit was mijn eerste naam ooit, best wel een stomme naam, maarja...

Verder doe ik aan freerunnen, digital painting ( http://coybot.deviantart.com/ ) en gewoon photoshoppen en natuurlijk gamen. Verder luister ik naar zo een beetje alle muziek, heb geen echt speciaal genre dat ik alleen luister, en voor games, met name MMORPG's ( massive multiplayer online role play game ), FPS ( first-person shooter ), RTS ( real-time strategy ) en soms gewone spellen waarvan ik het genre niet echt weet.

Ik ben niet van plan om alle nieuwe games te reviewen, alleen de games die mij intressant lijken, ook zal het niet lukken om een game te reviewen voor de release date, aangezien mij dit niet wordt aangeboden.

Verder ben ik tegen allerlei soorten van hacks, bots of wat dan ook om een spel makkelijker voor jou te maken ten koste van andere spelers...

Groetjes, CruSaD0r

17:37 - 22/11/2008 - comments {0} - post comment

Over Games Revealed
De site voor al je reviews!

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Home
User Profile
Archives
Friends

Laats toegevoegd
- 22-11-'08 - Supreme Commander - een oude game, maar zeker een review waard!
- 22-11-'08 - Call of duty 5 - werkelijk de shooter zoals verwacht?
- 22-11-'08 - Fallout 3 - Grote verwachtingen?
- 22-11-'08 - Requests voor reviews?
- 22-11-'08 - Over mijzelf.

Vrienden
Hosting door HQ ICT Systeembeheer