Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Excursie week 2009 19 t/m 23 oktober

Maandag 19 oktober. Rotterdam

10:13, 26/10/2009 .. 0 comments .. Link

We zijn vandaag naar Rotterdam geweest. we waren verdeeld indrie groepen en ik zat in de tweede groep dus ik hoefde pas om 10 uur op het centraal station te staan vn Rotterdam.

De eerste activiteit was in het CIC ( City Informatie Centrum ) en dat vond ik best wel intressant, want iemand ging vertellen hoe Rotterdam eigelijk ontstaan was. en wat ze willen verbeteren en hebben verbeterd aan de stad. Ze hadden hiervoor een heel groot schaalmodel van de stad Rotterdam wat het een stuk leuker maakte om naar het verhaal te luisteren, want hij kon het allemaal zo aanwijzen. Ook het verhaal van de Maas was leuk om te horen dat door de bocht in de rivier Rotterdam de stad is geworden die het vandaag de dag is.

De tweede activiteit was een wandeling over de wilhelminapier. dit vond ik een beetje vaag. want we kwamen er na een tijdje pas achter dat dit op eigen gelegenheid was. Ik vond het zelf niet erg indrukwekkend als ik eerlijk ben. Het was wel mooi om te zien vanaf de erasmusbrug. En het oude handelsgebouw vond ik wel heel erg leuk om te zien. Alleen dat word in de toekomst een appartementengebouw wat ik wel zonde vind want het is toch een stuk historie van de stad Rotterdam.

De derde activiteit was een presentatie bij Randstadrail en het stationsgebied. Dit was ook wel intressant, want ik wist helemaal niet hoe ze die tunnels graven. En dat was toch mooi om te zien hoe modern dat tegenwoordig allemaal al is. Het was alleen wel moeilijk om het af en toe allemaal te volgen, want het was er wel heel erg warm en iedereen was toch behoorlijk moe. Maar toen we daarna naar buiten mochten om daar rond te gaan kijken. kreeg het verhaal toch meer duidelijkheid en dat was leuk om te zien.

Kortom, voor mij was het een leuke dag maar ik had er misschien iets meer van verwacht.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Maandag 19 oktober. Rotterdam

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer