Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
ali b en jasser b Home | Profiel | Archief | Vrienden
ik wil meer weten over ali b en zijn vriend jasser b

4/3/2007
0 Reacties | Reageren | Permanente Link

4/3/2007

Zomervibe

Klik op de clip om 'Zomervibe' te bekijken!

Rampeneren

Klik op de clip om 'Rampeneren' te bekijken!

Geweigerd.nl

Klik op om de clip om 'Geweigerd.nl' te bekijken!

Ik ben je zat

Klik op de clip om 'Ik ben je zat' te bekijken!

Leipe Mocro Flavour

Klik op de clip om 'Leipe Mocro Flavour' te bekijken!

 

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

4/3/2007
Klik op de clip om 'Till Morning' te bekijken!
0 Reacties | Reageren | Permanente Link

foto's4/3/2007

                                     Foto's

 

                      

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Ali B gaat voor zijn motorrijbewijs!4/3/2007

 

            Ali B gaat voor zijn motorrijbewijs!

Nog niet lang geleden was heel Nederland getuige toen ik mijn rijbewijs haalde op de Nationale Televisie. Het is inmiddels ruim 1 jaar geleden maar ik wist direct dat ik ook mijn motorrijbewijs wilde halen. 

Momenteel volg ik lessen bij verkeerschool Andre in Almere. Dankzij de professionele begeleiding van verkeersschool Andre heb ik de motor binnen korte tijd al goed onder de knie. Ik kan al aardig motorrijden dus wie weet zit een carrière als motorcrosser er ook nog in. Zodra ik mijn motorrijbewijs heb gehaald wil ik direct een motor kopen zodat ik lekker kan cruisen als het mooi weer is. Waneer ik mijn rijbewijs heb gehaald zal ik het jullie zo snel mogelijk laten weten via mijn website (
www.alib.nl). 

Voor meer info over motorrijlessen check
www.verkeersschoolandre.nl.

 

                                                                

 

 

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Ali B in Marokko4/3/2007

                                                                  Ali B in Marokko

 

 

Afgelopen oud en nieuw heb ik in Marokko doorgebracht. Ik was al vier jaar niet meer bij mijn familie geweest wegens de drukte. Toen ik er was besefte ik pas weer hoe erg ik het heb gemist. Helaas had ik niet langer dan 1 week de tijd. Mijn familie woont in Ceuta en in Rincon. Ceuta is een van de twee steden in Marokko die nog onder Spaans bestuur valt. De stad is gescheiden in een Spaans deel en een Marokkaans deel. Hier heb ik een paar maanden gewoond en hier heb ik ook heel veel vrienden. Het was heel tof om al die gasten weer te zien en ik heb elke dag tot in de vroege uurtjes met hun gechilled.

verdeeld. Dan begint het eetfestijn en wordt het vlees gebarbecued. Overal waar je in Marokko loopt ruik je geroosterd vlees, er heerst een hele harmonieuze sfeer en iedereen feliciteert elkaar op straat. DDit jaar viel oud en nieuw tegelijk met het offerfeest. We hebben dus ook niet echt oud en nieuw gevierd maar meer het offerfeest. Tijdens het offerfeest herdenken moslims dmv het offeren van een schaap de genade van God tegenover Abraham. Iedere moslim moet een schaap slachten. Een derde van het vlees geef je aan de armen, een derde aan familie en een derde gebruik je voor jezelf. In Nederland laat ik het slachten van mijn schaap aan mijn slager over. In Marokko slachten we de schapen gewoon op straat voor de deur. Mijn neef heeft mijn schaap geslacht, dit moet in een snelle beweging gebeuren zodat het schaap zo min mogelijk voelt. Tijdens het slachten van de schapen trek ik me meestal terug maar met het eten van het schaap ben ik er als eerste bij. Na het slachten worden de schapen op het dakterras gedragen waar het vlees kan besterven. Alleen al op ons dakterras hingen 12 schapen. De eerste dag wordt de lever gegeten (dat sla ik altijd over) de tweede dag wordt het vlees gesneden en e bedrijven en winkels zijn een hele week gesloten en de hele familie is bij elkaar.

De tweede dag van het offerfeest ben ik naar mijn familie in Rincon gegaan. Rincon is een badplaats en in de zomer is het er echt superdruk. Mijn familie heeft daar 4 huizen. In de zomer blijven we met zijn allen (150 man) in het huis van mijn opa en mijn tante. Dat is supergezellig. Nu zat de helft van mijn familie in Nederland dus zijn we in het huis van mijn tante gebleven. Ik ben daar 3 dagen gebleven en overdag was het er heel mooi weer. In Marokko heb je geen centrale verwarming dus binnen in de huizen is het er echt steenkoud. Dat was wel even wennen want ik ben nooit in januari in Marokko geweest. Ik wil ook een huis in Marokko bouwen maar dan wel met verwarming. We slapen ook op de grond dus dat is extra koud. In de zomer is dat ok maar in deze tijd dus niet. Ik geef het gerust toe dat ik verwend ben. Geef mij maar vloerverwarming en een groot bed!!!!

In Rincon heb ik gechilled met mijn neven. Op de laatste dag heb ik een voetbaltoernooi georganiseerd met allemaal verschillende buurten. Uiteraard heeft mijn team gewonnen. Na het voetballen gingen we naar de Hammam. Dat is een badhuis waar je een paar uur in de warmte blijft chillen. Wanneer je huid helemaal geweekt is van het warme water wordt je gescrubt doormiddel van een handschoen of een steen. Je oude huid laat dan los en dan komt er echt super veel troep vanaf. Ze maken altijd grappen over dat wij in Europa niet douchen. Bij ons komt er uiteraard superveel troep vanaf omdat we dit in Nederland niet doen. Misschien dat ik in de toekomst wel een Hamam in Nederland opstart. Hamam Ali Baba!!!!

 De volgende dag ben ik met de boot naar Spanje terug gegaan en heb ik in Malaga het vliegtuig gepakt naar Nederland!!! 

Hier wat foto’s van mijn reis.

 

Panorama van Ceuta

 

Deze berg heet de dode vrouw, als je goed kijkt zie je waarom

Mijn neven Tarik, Hamid en Hicham

SlachtfeestDit is de huishoudelijke hulp van mijn tante. We noemen haar sniper. Zij heeft een verrekijker waar ze ons in de hele buurt mee in de gaten houdt. Toen ik daar woonde betrapte ze mij al vanuit de verte op het roken van jointjes. Ze heeft me nooit verraden bij mijn tante maar gebruikte haar kennis wel om mij te chanteren, hahaah. Zij is mijn grote vriendin en heeft bijna al mijn neven en nichten opgevoed.Mijn oudste tante (zij is echt de Don Corleone van Marokko) en mijn oud tante (zusje van mijn opa) zij is al ver in de 90 maar supersterk en heel liefMijn nichtje Norhan. Ik ben helemaal verliefd op dit prinsesje zij is het dochtertje van mijn nicht. 

 

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Koop de nieuwe single en maak kans op 2 kaarten voor een geheim optreden van Ali B!4/3/2007

Koop de nieuwe single en maak kans op 2 kaarten voor een geheim optreden van Ali B!

Wil jij kans maken op 2 kaarten voor een exclusief, besloten optreden van mij?

Het enige wat je hoeft te doen is mijn nieuwe single Dit gaat fout te kopen en je betaalbewijs met je adresgegevens en emailadres op te sturen naar onderstaand postbus adres. Wie weet ben jij straks één van de gelukkigen die met een vriend of vriendin naar het geheime optreden van mij mag!

Wanneer en waar dit optreden plaats gaat vinden is nog strikt geheim en wordt alleen bekend gemaakt onder de prijswinnaars. Er is een beperkt aantal plaatsen gereserveerd dus wees er snel bij en koop mijn single!

 

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Clip 'Dit gaat fout'4/3/2007

                      Clip 'Dit gaat fout'

Bekijk nu de clip van 'Dit gaat fout' op mijn site! Klik hier om de clip te bekijken! Check ook de making of en de fotoreportage op alib.nl!

Download "Dit gaat fout" op www.greenpeacemusic.org en dan steun je tevens het goede doel.

Meer weten over het klimaat? Ga naar www.hier.nu of www.eigenwijzer.nl 

 

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Clip 'Dit4/3/2007

                      Clip 'Dit gaat fout'

Bekijk nu de clip van 'Dit gaat fout' op mijn site! Klik hier om de clip te bekijken! Check ook de making of en de fotoreportage op alib.nl!

Download "Dit gaat fout" op www.greenpeacemusic.org en dan steun je tevens het goede doel.

Meer weten over het klimaat? Ga naar www.hier.nu of www.eigenwijzer.nl

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Datum geheim optreden bekend!4/3/2007

                         Datum geheim optreden bekend!

De datum van het geheime optreden is bekend!

Dit exclusieve optreden zal plaatsvinden op 24 maart.

Waar het is, zal nog even geheim moeten blijven! Dit wordt binnenkort aan de prijswinnaars bekend gemaakt!

Je kunt nog steeds kaartjes krijgen door de single Dit gaat fout te kopen en je bonnetje met je gegevens en je e-mail adres op te sturen naar onderstaand adres.

De kaarten zijn niet te koop. Je kunt ze alleen krijgen door je bon op te sturen.

Yes-R, Gio en The Opposites zullen met mij deze avond optreden. Ook zal Yes-R samen met de bezoekers mij interviewen, jullie kunnen dan dus al je vragen aan mij stellen!

Ook zal iedereen deze avond een meet & greet krijgen met mij!

Je kunt je aankoopbewijs met je gegevens en je e-mail adres naar volgend adres sturen.

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Derde ronde winnaars bekend!4/3/2007

                         Derde ronde winnaars bekend!

 

 

Na het binnenstromen van de eerste aankoopbewijzen, blijven ze maar komen!

Zit je er nu niet bij?

Ik maak  volgende week weer de nieuwe winnaars bekend. Dus hou mijn site goed in de gaten!

De winnaars van de derde ronde zijn:

Chabraine Sammy Sterken
Meike Smeenk
Janneke Vonk
Rosanna Greidanus
Wybrân Slobbe
Lydia Araya
Jinte Smeysters
Natascha Kuiper
Mickey van Hoof
Richenella Abdou
Jamila Strieker
Frankie Weyns


Check hier of je de vorige ronde één van de gelukkige winnaars was:

Joris Gort
Priscilla Neral
I Boon-Brongers en P Boon
Erik Duit
AWMJ Bemelmans
Saskia en Tom van Berkum
Esther Berendsen
DJH Lankhof
Corinne vd Leer
IBJ Voss
Karuna Mohan
Noortje Vissers
M. Christiaans
Cindy Bootsma
Shreya Mahabier
Natalija Radisic
Gabi van der marel
MVG Zegers
Meldy Visser
Meintje Loose
H Groenen en H Gommers
Reinie de Meijer
Hasan Lagoui
Irene Kooiman
Kevin Koster
Moustafa ait Oufkrir
Isabeau Vienerius
Patrice Hosman
Chandni Ganesh
Luca Barendse
Karin Kleefisch
Noah Barendse
Emmelie Kleter
Josefine de Boer
Soumaya Wasim
Sem Barendse
Mohammed Widad


Van harte gefeliciteerd!

Jullie mogen allemaal een vriend of vriendin meenemen naar het geheime optreden!

Elke winnaar zal nog een bevestigingsmailtje krijgen.


Wil jij ook graag naar het geheime optreden op 24 maart?

Wees er nu nog snel bij en koop de single "Dit gaat fout" en stuur je aankoopbewijs naar onderstaand postbusadres met je e-mail adres en je persoonlijke gegevens. Je maakt dan een grote kans om één van de gelukkige winaars te zijn van 2 toegangskaartjes voor mijn geheime optreden!

De single kun je bestellen via de webshop of je kunt terecht bij één van de duizenden platenwinkels in Nederland.

 
Je kunt je aankoopbewijs met e-mail en persoonlijke gegevens naar volgend adres sturen:

SPEC Music BV
o.v.v. Geheim Optreden
Postbus 1374
1300 BJ  Almere

0 Reacties | Reageren | Permanente Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer