Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Geboorteborden voor de geboorte van je kind

Geboortespandoek of geboortespandoeken bij de geboorte van zoon of dochter

Posted in Unspecified

Genieten. Dat is wat je moet doen zodra jullie kind geboren is. Iedereen laten weten dat jullie even de gelukkigste mensen op aarde zijn. Maar hoe maak je nu aan iedereen kenbaar dat jullie kleine meid of stoere zoon geboren is? Natuurlijk zijn daar de geboortekaartjes voor. Familie, vrienden en kennissen stuur je vaak even een geboortekaartje zodat ze op de hoogte zijn van de geboorte van jullie zoon of dochter. Helemaal goed natuurlijk. Maar om nu al je kennissen een geboortekaartje te gaan toesturen wordt wel een erg kostbare hobby. Een geboortebord of geboortespandoek is dan een betere optie.

Wat is een geboortespandoek?

Een geboortespandoek is eigenlijk een variant op het al oude geboortebord. Geboorteborden worden in de tuin geplaatst bij de geboorte van een kind, zodat het hele dorp kan zien dat jullie kleine is geboren. Vroeger waren dit de ooievaars. Ze werden van hout gemaakt, en aan de snavel werd een doek met een pop erin gemonteerd. Zo kwam het sprookje dat kinderen door de ooievaar worden gebracht tot leven. Maar in de loop der jaren worden er allerlei variaties bedacht op deze oude variant. De geboorteborden zijn er ondertussen in allerlei vormen, kleuren en maten te verkrijgen. Maar niet iedereen heeft een tuin, of heeft liever geen bord in de tuin. Geboortespandoeken zijn het leuke alternatief. Een spandoek waarop duidelijk wordt aangegeven dat jullie kind is geboren. Eventueel met de naam van het kind erop vermeld. Het spandoek kun je vervolgens aan de gevel van jullie huis monteren!

Wat kost een geboortespandoek?

Zijn geboortespandoeken duur? Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel eenvoudig. Nee, geboortespandoeken zijn niet duur. Zeker niet wanneer je ze bij de juiste webwinkel besteld. Een geboortespandoek bestellen kun je het beste bij Geboortebordkopen.nl doen. Betere prijzen zul je niet snel vinden. Een geboortespandoek van 100 x 100 cm (1 vierkante meter) heeft u al voor 35 euro in huis. U betaald geen verzendkosten, zoals bij alle producten van geboortebordkopen.nl. 

10:59 - 24/11/2014 - comments {0} - post comment


Versier je tuin bij de geboorte van je kind met geboorteborden

Posted in Unspecified

Versieren, versieren en nog eens versieren. Dat is wat je wilt doen wanneer je een kind ter wereld hebt gezet. Iedereen mag weten dat die kleine spruit is geboren. Het huis komt vol te hangen met slingers. Geboortekaartjes worden verstuurd naar famillie, vrienden en kennissen. Maar ook de ramen en de tuin moeten versierd worden. Leuke tuinversiering voor bij de geboorte is er gelukkig voldoende.

 

We kennen allemaal de leuke ooievaars van hout. 1 poot naar beneden, 1 poot gebogen, en een baby in een doek in de bek. Dat beeld kennen we allemaal. Maar de laatste jaren zijn daar honderden, zo niet duizenden nieuwe ideeen aan toegevoegd. De ooievaar blijft nadrukkelijk aanwezig bij elk bedrijf dat geboorteborden maakt of verhuurd. Maar er zijn ondertussen ontzettend veel nieuwe ideeen.

 

Vooral de bekende figuren uit televisie-series en tekenfilms worden veelvuldig gebruikt voor het versieren van de tuin nadat een kind geboren is. Je ziet steeds meer leuke borden van Winnie de Poeh, Beertje Bobbi, allerlei Disney figuren. Wil je nu leuke ideeen opdoen voor het versieren van je tuin met leuke geboorteborden, neem dan gerust eens een kijkje op de site van "Geboortebord Kopen".

 

Geniet vooral van de geboorte van jullie kind wanneer het zover is, en zorg dat je ruimschoots op tijd een leuk geboortebord hebt uitgekozen. Verspil geen onnodige energie met het maken van een geboortebord, maar laat het per post bij u bezorgen.

16:20 - 12/2/2014 - comments {0} - post comment


Description
Leuke blog over geboorteborden en andere geboorte versieringen
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Geboortespandoek of geboortespandoeken bij de geboorte van zoon of dochter
- Versier je tuin bij de geboorte van je kind met geboorteborden
Hosting door HQ ICT Systeembeheer