Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Zelf Geboortekaartjes Maken

Home - Profile - Archives - Friends

Hip geboortekaartje, zo ontworpen en verstuurd!

Posted on 26/4/2012 at 00:11 - Link

Je kleine meid of jongen wordt binnenkort geboren. Geboortekaartjes verzenden hoort bij de geboorte van jullie kleine spruit. Eindelijk kan je het geweldige nieuws rond sturen dat jullie blijde ouders zijn geworden: het spannendste wat er is. De variatie in geboortekaartjes is groot. Van retro kaartjes tot traditionele varianten, er is heel veel te krijgen. Best lastig om uit zo veel keuzes te kiezen wat bij jou past.

Waar begin je als je zelf je geboortekaartje gaat maken

Neem de tijd om je eerst eens te orienteren in de vele verschillende stijlen. Wat past bij jou? Welke stijl vind je het mooist? JilleJille heeft de verschillende sferen gerubriceerd zodat je snel een selectie in een zekere stijl kan bekijken.

Je stijl bepaald?

Als je een bepaalde stijl geselecteerd hebt kan je echt aan het werk geen! Kies een van de vele voorbeeldkaartjes als uitgangspunt. Start de ontwerptool op. Nu heb je een heel set aan tools beschikbaar waarmee je jullie geboortekaartje kunnen gaan aanpassen naar je eigen smaak. Begin eenvoudig door de teksten aan te passen. Vul bijvoorbeeld alvast de naam van jullie kindje in op het ontwerp. Dat was eenvoudig, niet? zet er vervolgens nog een nieuw tekst blok blij. Klik op een object en verschuif het voorzichtig. Zo kan je alle objecten naar jullie smaak een goede plek geven.

De volgende stappen

Je hebt de eerste aanpassingen aan je geboortekaartje gemaakt. Als je wat verder zoekt JilleJille zal je merken dat er nog meer iconen voorhanden zijn om op je ontwerp te plaatsen. Op die manier kan je dus je eigen geboortekaart geheel naar eigen smaak aanpassen. Voor echte creatievelingen is het zelfs mogelijk om het gehele ontwerp vanaf nul op te bouwen. Super gaaf: het wordt dan echt helemaal jouw unieke design.

Proefkaartje

Als je ontwerp klaar is wil je natuurlijk ook graag bekijken hoe het resultaat er in het “echt” uit ziet. Dat blijkt heel makkelijk en snel te gaan bij JilleJille. Als je geboortekaartje klaar is kan je met een paar simpele muisklikken een voorbeeldkaartje laten maken en opsturen. Binnen enkele dagen ligt het dan op de deurmat.

Je kindje geboren? Snel bestellen

UIteraard kan je na het beoordelen van je geboortekaartje je design nog verder aanpassen. Na de geboorte van jullie zoon of dochter zal je i.i.g. de laatste tekstveranderingen nog moeten doen: geboortedatum, naam, gewicht zal je nu pas aan kunnen passen. Natuurlijk weet je nu je weg goed in de ontwerptool zodat dit een fluitje van een cent is. Doe samen nog een laatste controle van het geboortekaartje alles correct, geen spelfouten of fouten in (telefoon) nummers? Dan kan je de uiteindelijke order plaatsen. Kies het gewenste aantal kaartjes en vergeet niet om er meteen enveloppen bij te bestellen! Je geboortekaartjes worden dan de eerstvolgende werkdag bij jullie thuis afgeleverd.
Hosting door HQ ICT Systeembeheer