Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Geboortekaartje 

Geboortekaartje zusje

13:30, 9/9/2010  ..  0 comments  ..  Link

Krijg jij er een klein zusje bij thuis? Dan wil je deze natuurlijk verwelkomen  met het mooiste en liefste geboortekaartje voor een zusje dat er is! Kijk eens samen met papa en mama op Geboortekaartje.nl, want hier vinden jullie vast dat kaartje dat jullie zoeken.

Zelf geboortekaartje zusje maken
Op Geboortekaartje.nl vind je precies dat geboortekaartje voor een zusje waarnaar je op zoek was. Op deze site kan je dat kaartje namelijk zelf ontwerpen. Vele vormgevers hebben leuke plaatjes en kaders gemaakt waarmee jij kunt puzzelen. Zo heb jij dat lieve geboortekaartje voor jouw zusje zo gemaakt met de hulp van Geboortekaartje.nl.

Je bepaalt helemaal zelf hoe het geboortekaartje voor jouw zusje eruit komt te zien. En dat is maar goed ook want wie kent jouw zusje nou beter dan jij!Trendy geboortekaartjes

11:41, 27/7/2010  ..  0 comments  ..  Link
Is jouw kindje hip en trendy? Dan is een trendy geboortekaartje zeker wat voor jullie! Op Geboortekaartje.nl maak je zo zelf dat trendy geboortekaartje voor jouw hippe kindje.

Een trendy geboortekaartje is fris en en modieus. Met zijn vrolijke kleuren en hippe design is een trendy geboortekaartje een leuke manier om jouw kleine te verwelkomen op deze wereld. Een trendy geboortekaartje is tijdloos. Zo kunnen jullie via dit trendy geboortekaartje altijd herinnerd bijven aan dit mooie moment. En de geboorte van een kind is zeker een moment om lang te koesteren.

Ontdek nu ook op Geboortekaartje.nl wat een trendy geboortekaartje voor jou is.


Geboortekaartje

15:42, 22/6/2010  ..  0 comments  ..  Link

Een mooi geboortekaartje vinden die bij jou en kindje past, is lastig. Daarom kan je via Geboortekaartje.nl zelf mooie geboortekaartjes maken. Dit is heel eenvoudig!

Op de website van Geboortekaartje.nl kan je zelf mooie geboortekaartjes maken met jouw eigen foto erop. Maak een mooie foto van jouw baby’tje en zet deze op de voorkant.  Verder kan je nog een tekst schrijven, een mooi kadertje plaatsen en figuurtjes op de kaart zetten.


Geboortekaartje.nl heeft ook een grote collectie van voorbeeldkaarten. Deze kaarten kan je voor inspiratie gebruiken of je kunt ze eenvoudig aanpassen. In een paar minuten heb je een voorbeeldkaart omgetoverd in jouw eigen geboortekaartje.

De bezorging van jouw kaartjes kan je laten regelen door Geboortekaartje.nl. Het enige wat je hoeft te doen is een Excel bestandje, met de adressen van jouw van familie en vrienden, uploaden.

Neem zelf een kijkje op Geboortekaartje.nl en ervaar zelf hoe eenvoudig het maken van een geboortekaartje is!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Geboortekaartje zusje
Trendy geboortekaartjes
Geboortekaartje

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer