Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Geboortekaartjes

Home - Profile - Archives - Friends

Geboortekaarten

Posted on 23/6/2010 at 15:27 - 0 Comments - Post Comment - Link

Unieke geboortekaarten maak je zelf via Geboortekaartje.nl. Met deze website is het heel eenvoudig om jouw eigen geboortekaarten te maken. Je kunt jouw geboortekaarten maken zoals jij het wilt.

Voorbeeld geboortekaarten
Op de website Geboortekaartje.nl staan veel voorbeeld geboortekaarten. De voorbeeld kaarten zijn ingedeeld in verschillende categorieën zoals “Klassiek, Hollands en Lieve zoete meisjes.”
Bekijk de kaarten voor inspiratie of pas een voorbeeld kaart naar jouw wensen aan. Verander de foto, het tekstje en het kadertje met slechts een paar muisklikken.

Eigen geboortekaarten

Je kunt ook helemaal jouw eigen geboortekaarten ontwerpen. Begin met een mooie foto van bijvoorbeeld jouw baby. Kies een mooi kadertje voor om de foto heen en kies de mooie figuurtjes om de kaart nog fleuriger te maken.Het bezorgen van jouw geboortekaarten kan je helemaal overlaten aan Geboortekaartje.nl. Je hoeft alleen maar een Excel bestandje me de adressen van jouw familie en vrienden te uploaden en Geboortekaartje.nl regelt de rest.

Neem zelf een kijkje op Geboortekaartje.nl en bekijk de vele mogelijkheden om jouw geboortekaarten te maken.

Hosting door HQ ICT Systeembeheer