Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
My Life As An Teen Girl

Home - Profile - Archives - Friends

Liefdesramp

Posted on 23/10/2012 at 18:26 - 0 Comments - Post Comment - Link

Weet je, al sinds kleins af aan dacht ik dat ik verliefd was. En wel op een jongen genaamd Aaron  Ookal was ik toen een klein, schattig, lief 4-jarig meisje, alsnog kreeg ik het voor elkaar om rond te verspreiden dat ik op Aaron was. Uiteindelijk, na meer dan 6 jaar -,-" Ben ik erachter gekomen dat ik eigenlijk nooit verliefd op hem was, tenminste, ik verklaarde het zelf als ongeldig.

Toen ik klein was dacht ik dat verliefd zijn het beste gevoel ooit is! Maar op dit moment, vind ik het echt stom. Ik bedoel, tuurlijk, het is een fijn gevoel. Dromen over z'n superhotte blauwe ogen die glinsteren als ie ondeugend kijkt of lacht. En eindeloos aan hem denken; zijn lach, zijn stem, zijn loopje, zijn kledingstijl (wat toevallig eigenlijk best wel cute bij hem staat)...Maar voor mij, een verlegen onzichtbaar meisje, is verliefd zijn juist supervervelend. Het brengt juist onzekerheid bij je op, en laat je denken dat je jezelf moet veranderen als hij je niet ziet staan.

Dus het beste advies wat ik je kan geven is heel makkelijk: Blijf Jezelf!!! Welke meid wil er later nou trouwen met een jongen die jou alleen leuk vind als je lijkt op een topmodel?! Just stay yourself and everythings gonna be alright ;)

Hier wat liefdestips voor...tja...Voor als je verliefd bent ;p                            

1. Probeer eens een praatje met hem te maken als hij alleen is, zo weet je ook een beetje hoe aardig hij wel niet is.

2. Maak oogcontact. Een paar tips die hierbij kunnen helpen; -Kijk hem langer dan vijf seconden (oefen wel even in de spiegel, je wil er niet uitzien als een spook :s) aan, en als hij ook net zo lang terugkijkt, bestaat er een grote kans dat hij op je is. -Probeer net zo lang te kijken tot je z'n aandacht hebt getrokken, kijk dan snel weg, en weer terug (met of zonder knipoog ;)

3. Glimlachen kan ook helpen :)

4. Laat hem zien dat je behalve verlegen en stil ook best wel grappig en gek kan zijn, oftewel: WEES JEZELF!


Hosting door HQ ICT Systeembeheer